Меню
Меню
Количка

Моторна шейна Петрохан

Каране на моторна шейна един час в района на Петрохан Каране на моторна шейна един час в района на Петрохан
Безплатна
доставка
Приключение което всеки любител на зимните спортове трябва да опита поне веднъж в живота си - Разходка с моторна шейна в Стара Планина.Разходката с моторна шейна в Стара Планина е невероятно зимно забавление и бягство на натовареното ежедневие през зимните месеци само на един час от София. Избягайте..
179.00 BGN
Без данък:179.00 BGN
Поръчай
Подари зимно приключение - Преход с моторна шейна на Витоша или Рила планина Подари зимно приключение - Преход с моторна шейна на Витоша или Рила планина
Безплатна
доставка
Всеки има нужда от почивка и презареждане на силите, всеки иска да се впусне в нещо ново и различно. Защо не го направим заедно?  Ние ще Ви осигурим моторна шейна, чист въздух, спиращи дъха гледки и много адреналин в планината.Предлагаме Ви маршрути които гарантират истинско удоволствие със 100..
179.00 BGN
Без данък:179.00 BGN
Поръчай
Тур с моторна шейна с включен обяд в сърцето на планината! Тур с моторна шейна с включен обяд в сърцето на планината!
Безплатна
доставка
Разходката с моторна шейна в Стара Планина е невероятно зимно забавление и бягство на натовареното ежедневие през зимните месеци само на един час от София. Избягайте от града и се насладете на невероятните зимни пейзажи, на тишината и на чистия въздух в планината.Подарете незабравимо снежно приключе..
250.00 BGN
Без данък:250.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger