Меню
Меню
Количка

Джип Сафари Велинград

Сафари бар във Велинград за 8 човека Сафари бар във Велинград за 8 човека
Безплатна
доставка
Сафари бар на колела - превърнахме истинска високо проходима военна машина в подвижен бар. С него може да се изкачите до 1600 м.н.в., да се насладите на спиращи дъха гледки и то докато се наслаждавате на питиетата си! Бара е оборудван с всичко необходимо за един незабравим купон - диско осветле..
370.00 BGN
Без данък:370.00 BGN
Поръчай
Романтично сафари за двама  във Велинград Романтично сафари за двама  във Велинград
Безплатна
доставка
Подарете си незабравимо изживяване с любимия човек в дивната красота на Родопите! Качете се на най-високите, най-свещените и най-древните върхове в мистичната планина, по екстремни пътища с високо проходима руска техника, а на върха ние ще сме Ви подготвили незабравимо романтично преживяване, което..
370.00 BGN
Без данък:370.00 BGN
Поръчай
Романтична нощувка във Велинград за двама Романтична нощувка във Велинград за двама
Безплатна
доставка
Какво е необходимо за едно приятно преживяване за двама? Уютна атмосфера, любезно отношение, красива стая, вкусна закуска, басейн. Safari Village Велинград са помислили за всичко това. Ще останете очаровани от обслужването, удобството и гледката. Подарете специално преживяване – нощувка за двам..
165.00 BGN
Без данък:165.00 BGN
Поръчай
Джип Сафари Велинград за двама Джип Сафари Велинград за двама
Безплатна
доставка
Джип сафари във Велинград - офроуд с руски джип до 1600м.н.в. - продължителност 4 часа.Подарете си незабравимо преживяване из необятната красота на Родопите! Елате с нас на вълнуваща разходка из най-потайните кътчета на планината,  изкачете най-високите върхове по екстремни терени, опознайт..
220.00 BGN
Без данък:220.00 BGN
Поръчай
Историческо сафари с джип за двама "По пътя на траките" Историческо сафари с джип за двама "По пътя на траките"
Безплатна
доставка
Елате с нас, на необикновенно преживяване в тайнствените дебри на Родопите и опознайте живота на древните ни предци – траките, населявали нашите земи преди 3000г.Посетете светилищата, на които са правили жертвоприношения към боговете, изживейте култа към Бог Дионис, опознайте бита и вярванията ..
195.00 BGN
Без данък:195.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)