Меню
Меню
Количка

Diving Bg

Гмуркане от лодка за абсолютно начинаещи - гмурнете се в дълбините на Черно море край Созопол Гмуркане от лодка за абсолютно начинаещи - гмурнете се в дълбините на Черно море край Созопол
Безплатна
доставка
Brand: Diving Bg
Гмуркането не е просто спорт или занимание, то е вълнуващо преживяване, което дава свобода и разкрива изцяло нов свят, намиращ се под морското равнище. То предлага несравнимо усещане за приключение, вълнение и създава дълбока връзка с природата. Открийте подводната красота на Черно море с водол..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Discover Scuba Diving в закрит басейн в София Discover Scuba Diving в закрит басейн в София
Безплатна
доставка
Brand: Diving Bg
Побързайте и запазете своето място за едно готино, различно и подводно приключение!  Ако от малки сте си мечтали да изследвате подводния свят, то сега е вашият шанс! Учете се в спокойни водиПредлагаме ви да опитате какво е да се гмуркате в една безопасна и спокойна среда, в която няма да и..
120.00 BGN
Без данък:120.00 BGN
Поръчай
Сред дълбините с „Курс по гмуркане’’ Сред дълбините с „Курс по гмуркане’’
Безплатна
доставка
Brand: Diving Bg
Готови ли сте за едно морско приключение сред хипнотизиращите и мистични води на морето? Каним ви с нас в един нов, непознат и мистериозен свят, в който ще се срещнете с много интересни водни обитатели, красиви рибки и загадъчни раститения. Началото винаги е лесно За да ви подготвим за дъл..
1,049.00 BGN
Без данък:1,049.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger