Меню
Меню
Количка

DABOV Specialty Coffee

Опитайте най-ексклузивното кафе в света с „Дегустация на Копи Лувак“ Опитайте най-ексклузивното кафе в света с „Дегустация на Копи Лувак“
Безплатна
доставка
Oпитайте едно крайно необичайно, луксозно и ексклузивно кафе – Копи Лувак. Тази дегустация ще ви отведе на едно екзотично пътешествие дълбоко в Индонезия, сред хълмистите региони, където кафето и какаото намират своя дом в зелените плантации. Ще имате възможността да опитате любимия сорт кафе н..
75.00 BGN
Без данък:75.00 BGN
Поръчай
Разкрийте тайните на чая с „Дегустация на чай“ Разкрийте тайните на чая с „Дегустация на чай“
Безплатна
доставка
Чаят, една приятна и топла напитка, която винаги ни помага да се стоплим в студените дни, грижи се за имунната ни система и носи стотици благоприятни ползи за организма в зависимост от съставките, които използваме при направата му.В източните държави, варенето и приготвянето на чай е изкуство, ценен..
48.00 BGN
Без данък:48.00 BGN
Поръчай
Oткрийте различни вкусове с „Кафе предизвикателство DABOV Coffee Tour“ Oткрийте различни вкусове с „Кафе предизвикателство DABOV Coffee Tour“
Безплатна
доставка
Влезте в ролята на кафетърсач и дегустатор с тази игра-предизвикателство, която е предназначена за любителите на кафе, готови да открият нови и интересни вкусове. Предлагаме ви да ви заведем на едно интересно приключение, намиращо се във вълнуващия свят на кафето. Ако сте любители на тъмната на..
39.00 BGN
Без данък:39.00 BGN
Поръчай
Опознайте любимата си сутрешна напитка с  „Дегустация на кафе‘‘ Опознайте любимата си сутрешна напитка с  „Дегустация на кафе‘‘
Безплатна
доставка
Ако първото нещо, което правите сутрин е да си направите една чаша кафе, харесвате тази напитка в повечето от нейните многобройни форми или просто се интерсувате от науката, която кафето само по себе си представлява, то това преживяване е перфектно за вас! Запознайте се с историята, произхода и..
38.00 BGN
Без данък:38.00 BGN
Поръчай
Направете перфектното кафе с „Курс Еспресология“ Направете перфектното кафе с „Курс Еспресология“
Безплатна
доставка
Изкуството, което представлява направата на едно наистина хубаво кафе, винаги ще влече всеки любител на тази освежаваща напитка. Еспресото е една от най-предпочитаните форми на кафето, а направата му по най-добрия начин, няма как да не впечатли близки и приятели. Ако сте страстен любител на тъм..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Станете майстор на кафето с „Курс Бариста Любител“ Станете майстор на кафето с „Курс Бариста Любител“
Безплатна
доставка
Ако сте запален кафе ентусиаст, който желае да развие и усъвършенства своите умения по приготвяне на различни кафе напитки, този курс е точно за вас! В рамките на няколко часа, по внимателно структурирана програма ще успеете да научите как да си приготвите една наистина впечатляваща чаша кафе.&..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger