Меню
Меню
Количка

Bronco Tours

Brand: Bronco Tours
Магията на конния преходМечтаете ли си за романтична разходка сред красивите и зашеметяващи райски кътчета край Перник? Нямате време за дълги пътувания, а искате да останете насаме с любимия си човек и да изживеете едно щастливо пътешествие? Предлагаме Ви едно незабравимо изживяване, включващо р..
92.00 BGN
Без данък:92.00 BGN
Поръчай
Brand: Bronco Tours
Когато Ви е омръзнало от сивото ежедневие, когато искате да избягате от познатите, банални неща, когато искате да Ви се случи нещо различно, нещо нестандартно… Тогава на помощ идваме ние с предложение за пътешествие, НО! Няма да Ви кажем къде!Потопете се в неизвестното, доверете ни се и си подарете ..
399.00 BGN
Без данък:399.00 BGN
Поръчай
Brand: Bronco Tours
Лято – море, плаж, слънце, вълни. Ето това си представяме всички, когато дойде летният сезон. Но лятото може да бъде изпълнено и с по-нестандартни и запомнящи се преживявания.Какви ли? Тайна е!Предлагаме Ви едно тайно пътуване за двама „Из дивия свят на Черноморието“. Очакват Ви наистина забележими ..
605.00 BGN
Без данък:605.00 BGN
Поръчай
Brand: Bronco Tours
Търсите нестандартно забавление за цялата компания? Попаднали сте точно където трябва!Нашето ексклузивно предложение за преживяване за Вашата компания е тайно пътуване с приятели – завръщане към българските корени!Ако търсите как да разпуснете с приятелите си, да преживеете нещо необичайно, за което..
1,019.00 BGN
Без данък:1,019.00 BGN
Поръчай
Brand: Bronco Tours
Предизвикайте себе си или изненадайте свой близък с Нестандартен подарък – уикенд за двама на неизвестна локация! Вие имате само две задачи – да си стегнете багажа и да отпътувате на уговорения ден. Изненадата – Вашата дестинация ще бъде неизвестна до самото пристигане.Впуснете се в ед..
480.00 BGN
Без данък:480.00 BGN
Поръчай
Brand: Bronco Tours
Изненадайте половинката си или своите приятели с един много нестандартен и чуден подарък – тайно пътуване до неизвестна дестинация, която ще Ви посрещне със старинна атмосфера и дива природа.Ако Вие искате да избягате за малко от сивото ежедневие, от непрестанните ангажименти, от рутината, това пред..
605.00 BGN
Без данък:605.00 BGN
Поръчай
Brand: Bronco Tours
Романтично преживяване за двама, преход с коне сред природата на село Раник!Предлагаме ви уникален подарък и романтична изненада за двойки!Насладете се на спокойна разходка на кон за двама, преход с професионален инструктор по езда с продължтелност 4 - 5 часа.Ще прекарате незабравими мом..
276.00 BGN
Без данък:276.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)