Меню
Меню
Количка

Bononia Estate

Уикенд за двама в Bononia Estate Winery & Resort с винена дегустация и разходка с VESPA Уикенд за двама в Bononia Estate Winery & Resort с винена дегустация и разходка с VESPA
Безплатна
доставка
Bononia Estate Winery & Resort е бутиков туристически комплекс на брега на река Дунав, допълнение към избата и лозята на Bononia Estate. Основната сграда преплита три века - 19., 20. и 21. Това винено райско кътче ще ви помогне да се откъснете от сивото в живота и да обърнете внимание на онези н..
1,302.00 BGN
Без данък:1,302.00 BGN
Поръчай
Две нощувки в Bononia Estate Winery & Resort с винена дегустация и разходка с VESPA Две нощувки в Bononia Estate Winery & Resort с винена дегустация и разходка с VESPA
Безплатна
доставка
Луксозна обстановка, гледка към красивия Дунав, уелнес център и винена дегустация са само част от преживяванията, които ще ви донесат двете романтични нощувки в Bononia Estate Winery & Resort. Две нощувки за двама в стилни и уютни стаи е преживяване, което всяка двойка заслужава.Изберете две нощ..
1,145.00 BGN
Без данък:1,145.00 BGN
Поръчай
Винена дегустация за двама в Bononia Estate Winery & Resort Винена дегустация за двама в Bononia Estate Winery & Resort
Безплатна
доставка
Виното привлича хората от най-древни времена не само със сложните си вкусове, но и с ритуала на дегустация. Той ангажира сетивата и ни пренася в пейзаж на лозя и огрени от слънцето имения. По своята същност дегустацията на вино е проучване чрез сетивата, което провокира да обменяме мисли и впечатлен..
60.00 BGN
Без данък:60.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger