Как мислите? Защо все още я има традицията да се подаряват подаръци в нашето общество? Разбира се, защото хората получават удоволствие от този процес, не за друго! Затова със сигурност можем да кажем, че най-добрият подарък са емоциите, материалните блага се обезценяват с времето, а положителните преживявания, които получаваме от подаръците, остават в паметта ни завинаги. 

Най-хубавият подарък за Коледа и Нова година са емоциите.

Искате близки Ви да запомнят Вашата изненада? Тогава в чест на предстоящите празници Коледа и Нова година, а защо не и без някакъв специален повод, им купете нестандартни подаръци – преживявания!

Офроуд приключение с АТВ, урок по езда, скок с парашут или бънджи – кога иначе роднините и приятелите Ви ще си позволят да прекарат свободното си време така?

Преживявания като подарък за Коледа и Нова година

През дългите есенни вечери е много приятно да си представяме предстоящите коледни празнини, които обичаме толкова много още от деца! Много често се случва така, че ни е трудно да изберем подаръци за близките си, роднини, колеги, приятелите. Много хора, в желанието си да направят добро впечатление, подаряват ненужни подаръци, които се харесват само на тези, които са ги подарили.

За да направите добро впечатление и да не подарите никому ненужен подарък, ние имаме супер предложения за Вас! Преживяване за подарък за Коледа и Нова година е приключение, което може да сбъдне всяка мечта!

Съществуват подаръци преживявания за Коледа за всеки вкус. Много хора си мечтаят, че този празник може да бъде наистина вълшебен и ще могат да сбъднат мечтите си по това време на годината и да разнообразят живота си.

Много търсени като подарък за коледните и новогодишните празници са екстремните преживявания, например скок с парашут или полет със самолет и т.н. Новогодишните подаръци преживявания се помнят цял живот.

Ако започнете новата година с огромна радост и щастие, шансът през цялата година да сте положително настроени е много голям. Точно тези празници – Коледа и Нова година – човек трябва да посрещне с положителни емоции, за да сбъдне мечтите си и да му се прииска да живее по-добре от миналата година.

Ние предлагаме голямо разнообразие от подаръчни ваучери за Коледа и Нова година, а и за всеки друг празник или събитие. Нашите предложения за подарък за Коледа със сигурност ще зарадват всеки и ще направят живота му много по-красив. Подарете на себе си или на свой близък подарък, който ще донесе много плюсове в живота му, не купувайте нещо, което няма да донесе радост и просто ще бъде забутано в някой шкаф!

При нас ще можете да откриете подходящ подарък преживяване на Коледа и Нова година и за мъже, и за жени, и за семейна двойка, и за колеги, и дори за цялата Ви компания от приятели – изборът е наистина голям.

Коледа е един вълшебен празник, когато децата, и дори възрастните вярват в приказки. Това е перфектен повод да изпълните някоя мечта на Ваш близък роднина, най-добрия си приятел или на Вашата половинка. Ако във фирмата Ви сте сплотен екип, време е да помислите за подаръци за колегите и началниците си. Ходенето по магазините в търсене на подарък вече е отживелица и губи много време. Много по-положителни емоции ще донесе един подаръчен ваучер.


Какъв подарък преживяване да изберете за Коледа?

Когато на вратата чука Коледа – този вълшебен семеен празник, пред нас застава въпросът „Как да изненадаме близките си със съвършения подарък?“. Изберете подарък преживяване за коледните празници, така ще подарите на близките си възможността да изпитат незабравими емоции, да изживеят нови неща и да се отпуснат в приятна обстановка. Коледа и Нова година са празници, на които всеки чака някакво чудо – сбъднете желанията на своите близки!

Коледните празници са любими празници още от детството ни и е времето, в което чудесата са възможни. На Коледа и Нова година цялото семейство се събира на трапезата и си разменят подаръци. Подаръчният ваучер за Коледа, който ще сбъдне заветната мечта на своя получател, е най-добрият начин да изненадате близък човек.

  • Ако Ваш приятел винаги е искал да се пробва в музикалната сфера, подарете му урок по пеене или свирене на музикален инструмент;
  • Спортните натури ще се радват на ваучер за рок по стрелба с лък или с хладно оръжие;
  • Артистичните натури биха се зарадвали на подаръчен ваучер за урок по някаква ръкоделие или пък на винен тур в София;
  • Хората с активен начин на живот ще помнят до живот ваучер за каране на моторна шейна в планината например.

Необикновените приключения ще украсят празничната атмосфера на Коледа и ще подарят море от емоции и на мъжете, и на жените, и на децата. Ако не знаете какъв подарък преживяване на изберете, можете да изберете подаръчен ваучер на определена стойност от нас – така получателят му ще може сам да избере своето приключение от нашия каталог и ще бъде щастлив от своя подарък за Коледа или Нова година.

За кого е подходящ подаръчен ваучер за Коледа?

Нашият каталог от преживявания е толкова голям, че със сигурност ще можете да изберете нещо подходящо и едновременно с това – оригинално. Нашите предложения са съобразени с различни интереси, работна дейност и различните характери на хората. Така че ще можете да изберете правилния подарък за:

  • Член от семейството (родител, брат, сестра, братовчед и т.н.);
  • Любимия човек, включително за съпруга/съпругата си;
  • Приятелите си;
  • Колегите си;
  • Съученици и други важни за Вас хора.

Коледен подарък за мъж, жена, дете, семейна двойка, брат, сестра, майка, баща - подаръчен ваучер.

С Makaroon.bg идеите за подарък за Коледа са много повече. Например:

За любителите на активната почивка предлагаме:

  • Всякакви полети – самолет, хеликоптер, парапланер, делтапланер, балон;
  • Шофиране – дрифтинг, офроуд с АТВ и т.н.;
  • Гмуркане;
  • Приключения в паник стая и други.

За хората, които обичат да се грижат за здравето и външния си вид, сред предложенията ни ще откриете:

  • Различни СПА програми;
  • Масажи;
  • Козметични услуги.

За творческите натури имаме специални предложения за различни уроци:

  • Рисуване;
  • Грънчарство
  • Танци;
  • Свирене на инструмент;
  • Пеене.

Специално внимание отделяме на ексклузивните подаръци преживявания, които ще подчертаят статуса на своя адресат, например дегустация на вино и езда на кон, винен тур и много други.

А ако Вашият близък, когото искате да изненадате за Коледа или Нова година, се е и родил около тези празници, нашите предложения за ваучер за подарък за рожден ден може да Ви помогнат да поднесете най-хубавия подарък на рожденика.

Какво приключение да подарите за Коледа на семейна двойка?

Семейните двойки или младите хора, които тепърва започват връзката си, може да се впечатлят от романтичен полет на балон, дегустация на вино за двама, романтичен уикенд за двама в планината, романтична вечеря в луксозен ресторант и т.н.

Какво да подарите за Коледа на половинката си?

Ако не знаете какво да подарите на мъжа си, изборът от подаръчни ваучери за мъже при нас е огромен, например дрифт шофиране, скок с бънджи, стрелба, урок по пилотиране на самолет и много други. Вашият избраник със сигурност ще оцени високо вниманието Ви към него. Ако предпочита екстремната почивка, в този случай подходя подарък за Коледа за него би било едно офроуд приключение с АТВ или скок с парашут.

Подарък преживяване за мъж за Коледа.

За нежната си половинка Вие, мъже, можете да изберете урок по готварство или грънчарство, урок по пеене, СПА, масажи, фотосесия, урок по гримиране и много други.

За всички

Можете да се съберете с приятели и да си подарите винен тур в центъра на София, а защо пък не и една игра на пейтбол? Имаме предложения и за екскурзии за групи, така че защо не си направите един общ подарък за коледните празници?

Едно трябва да запомните – най-добрият подарък е подаръкът, направен от сърце!

Как да изберете подарък преживяване за Нова година или Коледа?

На Makaroon.bg ще откриете голямо разнообразие от подаръчни ваучери за Коледа. Ако Ви е трудно да изберете, водете се от това какъв ритъм на живот води този, на когото искате да направите подарък:

  • За хората, които водят активен начин на живот, са много подходящи зимните активности – преход с моторна шейна, а за деца може да изберете ски на закрита писта например;
  • За работохолиците, които често остават в офиса след работа, изберете нещо отпускащо – подаръчен ваучер за СПА процедури или различни видове масаж;
  • За творческите личности  изберете някакъв урок – за ръчна изработка на бижута, грънчарски курс, урок по готварство, по танци;
  • За по-авантюристичните натури са подходящи предложения за ваучер за екскурзия или посещение в музей, например Посещение на Исторически парк с нощувка в юрта, романтична нощувка в Родопите са подходящ подарък за такива хора.

Коледно чудо – приключения има за всички!

От дете всеки човек асоциира Коледа и Нова година с нещо специално и неповторимо. Приказната коледна нощ е изпълнена с подаръци, приятни преживявания, усмивки и много положителни емоции, които остават в спомените ни завинаги.

Мек сняг зад прозореца, красива коледна елха, коледни лампички, мандарини и коледните сладки, всички са в красиви рокли, костюми и празнични пуловери – всичко това предвижда нещо невероятно. Коледа е най-семейният, най-уютният, най-добрият празник, който сближава хората и ни дава възможност да си починем и да се насладим на случващото се около нас.

Тази нощ е най-вълшебната от всички през годината. Затова не е изненада, че всички чакат чудо в това снежно време – и малки, и големи. И дори по-големите деца, които не вярват в чудеса, дори те на този празник вярват в чудото! И го чакат. И всеки може да направи чудо на този празник, като избере ваучер за подарък преживяване за Коледа. Най-необикновените, най-запомнящите се, най-необходимите подаръци за Коледа и Нова година можете да намерите при нас – на Makaroon.bg!

Тук ще откриете подходящ подарък за Коледа за:

  • Съпруга или съпругата си;
  • Сина или дъщеря си;
  • Родителите си;
  • Брат си или сестра си;
  • Баба или дядо;
  • Племенниците си;
  • Кръстниците си;
  • Ннай-добрия си приятел или приятелка;
  • Колегите или шефа си;
  • За самите себе си!

Вариантите за подаръчни ваучери за Коледа са много, защото подаръчните сертификати са с дълъг срок на валидност след закупуването им. Това значи, че можете да се възползвате от подаръка си непосредствено след поднасянето му, а можете да изберете да го използвате и няколко месеца след това, ако метеорологичните условия го позволяват.

Защо да изберете ваучер за подарък преживяване за Коледа?

  1. Първо – ваучерите са нещо много актуално в момента. С такъв подарък изборът Ви не е ограничен от класическите подаръци за Коледа като сервиз, козметика, спално бельо, коледни играчки и сувенири. Всеки подарък е индивидуален!
  2. Второ – ваучерите са нещо нестандартно, в плика с ваучера се крият хиляди емоции. Само си представете колко ще е изненадан човекът, който ще получи подаръка си, а в него ще е скрито например приключение за полет със самолет или с парапланер! Или приключение за гмуркане! Или офроуд приключение с АТВ! (можем да продължим с този списък до безкрай!).
  3. Трето – ваучерът за подарък за Коледа е наистина чудо. Трябва само да знаете какви са интересите на човек, на когото искате да поднесете подарък, и само да откриете в каталога ни подходящото за него приключение. Да сбъдваш чуждите мечти е винаги нещо много приятно!

Какви са предимствата, избирайки подарък от Макарон?

Уникалност

Вашият подарък ще е уникален за всеки празник.

Емоции

Подарявате 100% положителни емоции.

Безопасност

Безопасността е гарантирана и няма от какво да се притеснявате.

Достатъчно време

Ваучерите са с дълъг срок на валидност, което Ви позволява да се възползвате от тях и по-късно – в удобно за Вас време.

Зарадвайте близките си за Коледа с приключения, хубави емоции и спомени за цял живот!