На празник или просто в обикновен ден, за да зарадваме някого, е прието да подаряваме подаръци. Няма нито един човек, който не се радва, когато го изненадват приятно и се опитват да му доставят щастие.

Но в много от случаите се трупат много ненужни вещи. Например след сватбата може да се окаже, че младоженците имат 5 сервиза, след рождения ден човек може да се окаже с два еднакви телефона, банални подаръци като цветя и бонбони може да получи една жена на 8-ми март.

Този затворен кръг от обичайни подаръци, за които хората стоят в магазините да избират дълго и след поднасянето на които получателите се усмихват по принуда, за да не обидят човека, който е искал да ги зарадва, е време да бъде прекъснат.

Зарадвай свой близък или любимия си с ваучер за подарък на стойност.

Всеки иска с подаръка си да изрази към близък свой човек отношението му. Това е начин да проявиш специално внимание и загриженост, да покажеш обичта си и просто да подариш на скъп за теб човек добро настроение, да го зарадваш.

Но заради остарелите стереотипи много хора правят грешен избор, като купуват банални, макар и скъпи, вещи – цената тук не е от значение.

Подаръчен ваучер е новата дума за това как точно трябва да се случват всички запомнящи се събития. Ние от Makaroon.bg Ви предлагаме ваучер за подарък на различна стойност, с който ще можете да сбъднете мечтата на скъп за Вас човек, да отбележите по необичаен начин всеки голям празник или просто да му помогнете да потъне в сладка забрава в някой приятен момент, да се разсее от ежедневните грижи.

Подаръчният ваучер ще Ви помогне да зарадвате себе си или близък Ваш човек във всеки случай – специален или не.

Подари ваучер на стойност, а получателят сам ще избере преживяването, което иска да изживее

На Makaroon.bg можете да закупите подаръчен ваучер на различна стойност, а човекът, когото ще зарадвате с него, сам ще избере какво преживяване ще изживее с Вашия подарък. Скок с парашут, романтична вечеря или урок по нещо, това е подарък, който със сигурност ще зарадва всеки.

За какво може да се използва подаръчният ваучер?

Подаръчен ваучер на стойност може да се използва за всяко преживяване, което получателят му хареса. Той избира! Може да са СПА процедури, дрифт шофиране и много други. В каталога ни ще може да намери бързо нещо за себе си, което да се вмести в стойността на подаръчния ваучер. Много от преживяванията, които предлагаме, са съвсем достъпни и могат да покрият без проблем сумата във ваучера за подарък.

Откъде се купува подаръчен ваучер?

Няма по-приятно похарчени на пари от похарчените за забавление и развлечение. Ще можете да подарите на обичан от Вас човек перфектния момент, който ще бъде запомнен за цял живот. В нашия онлайн магазин за преживявания има разнообразие от приключения, за всекиго има по нещо. Можете да закупите ваучер за подарък на стойност и да поднесете на човек перфектния подарък – той сам да избере какво преживяване да изживее:

  • Красиви романтични събития – от вечеря в изискан ресторант до романтична вечеря и разходка с лодка или на яхта, а защо не и романтичен уикенд, едно тайно пътуване за влюбена двойка?
  • Много екстремни преживявания – офроуд приключение с АТВ, панорамен полет с парапланер, скок с бънджи, различни водни забавления.
  • Уроци на добри цени – по грънчарство, по свирене на инструмент, готварски курс, уроци по пеене, рисуване – разнообразието е наистина голямо, цената е достъпна, а могат да помогнат на човек да открие новото си хоби.
  • Тематични приключения – стрелба, дрифт шофиране и много други.

Най-подходящият подарък е подаръчен ваучер за преживяване на определена стойност.

Изберете перфектен подарък от Makaroon.bgподаръчен ваучер на стойност – и вместо още един скучен ден, подарете на своите близки необикновено преживяване. Много по-добре е за рожден ден или друг случай човек да отбележи празника си с преживяване, отколкото да седне пак на масата, както всеки път.

Необикновени преживявания – подари подаръчен ваучер

За хората, които са отдавна изтощени от сивия живот и на които много им се иска да вложат малко цвят в ежедневието си с ярки емоции, един подаръчен ваучер е перфектният подарък! Ако искате да изненадате някого много, подарете му ваучер на стойност.

  1. Най-оригиналните преживявания, които може да избере със своя ваучер за подарък, са в небето – полети, издигане с балон – почти всеки мечтае да изживее такова нещо. Всичко е толкова добре организирано, напълно безопасно е, а в същото време екстремно, впечатление, което се помни дълго с усмивка на уста.
  2. Притежателят на подаръчния ваучер на стойност има огромна власт – той сам избира какво преживяване да изживее и да сбъдне мечтата си с Вашия перфектен подарък! Денят ще бъде незабравим, празникът ще бъде наистина щастлив.
  3. С ваучер за подарък можете да зарадвате всеки – мъж, жена, дете, майка, баща, сестра или брат, приятел, приятелка, колега или друг специален човек за Вас. Затова изберете смело подаръчен ваучер, за да покажете обичта и уважението си към скъпите за Вас хора. Да, няма да им подарите нещо, което ще им свърши работа в ежедневието, но ще оставите следа в паметта им завинаги.

Ваучер за подарък – плюсове и минуси

Подаръчните ваучери са сравнително ново явление, но са вече много популярни и предизвикват много дискусии. Някои хора смятат, че са спасение от всички беди, а други – критикуват, че ни липсва фантазия. Както за всяко друго нещо, и ваучерите за подарък си имат своите плюсове и минуси.

Времената са такива, че става все по-трудно да намерим подходящ подарък. Дори и да познавате човека и неговия вкус до болка, пак може да му подарите нещо, което вече има или което изобщо няма да му потрябва. Да, по-рано хората не са имали възможност да си купуват всичко, но сега вече не е така. В наше време можем да си позволим да се „поглезим“ и да зарадваме себе си с някакви нещица, та дори и с по-големи подаръци. Това увеличава доста шансовете да подарим нещо „не на място“.

Подаръчен ваучер – плюсове

Подарък в употреба

Често можете да чуете, че най-добрият подарък са парите. Но да подарявате пари в плик с картичка невинаги е най-уместното нещо на света. А ваучер за подарък е перфектна алтернатива. Още по-перфектна ще е, ако е ваучер за подарък на стойност, за да избере сам притежателят му своя подарък.

Какво да подарите на някого, който всичко си има?

Това е един от най-разпространените въпроси по форумите и социалните мрежи. Да, страхотно е хората да си имат всичко, от което имат нужда, но така много трудно може човек да ги изненада, независимо колко силно го иска.

Точно в тези случаи подаръчен ваучер е панацеята срещу всички беди – ваучер за подарък на стойност ще Ви гарантира, че подаръкът Ви ще бъде оценен от получателя му – той сам ще му реши съдбата.

Бърз избор

Подаръчен ваучер е перфектен вариант, когато до празника няма много време, а Вие не сте се ориентирали изобщо какво да подарите на човека. Може да се лутате с дни, ако не и със седмици, в търсене на подарък, който в крайна сметка може изобщо да не се хареса. А с подаръчния ваучер ще му дадете правото сам да избере какво ще получи за подарък.

Разнообразие

Ваучерите за подарък могат да са на различна стойност и да не са свързани с покупка. Подаръчни ваучери за преживяване на определена стойност, каквито можете да изберете на Makaroon.bg, могат да се използват за най-различни неща – уроци по готварство, по грънчарство, вечеря в изискан ресторант, СПА процедури, масаж, дрифт шофиране, уроци по свирене на инструмент, урок по танци, скок с парашут и много, много други.

С ваучер за подарък преживяване Вие ще подарите емоции, впечатление, спомени, радост.

Не можете да изберете подарък?

Подаръчният ваучер ще е перфектен избор и ще зарадва всеки, за когото знаете какво харесва, но не можете да изберете какво точно да му купите. С ваучер за подарък „убивате с един куршум два заека“ – и ще изненадате човека, и ще подарите правилния подарък.


Дълъг период на валидност

Неоспорим плюс на подаръчните ваучери е дългият им период на валидност. Така, когато получи своя ваучер за подарък, притежателят му няма да трябва веднага да посети магазина и да се възползва от него на същия ден, може спокойно да си избира преживяване достатъчно дълго време.

Минуси на подаръчния сертификат

Не може да се замени

Ваучерът за подарък не може да се замени за сумата, на която е равен.

Не може да се възстанови

Ако ваучерът за подарък бъде изгубен, той не може да бъде възстановен.

Не се връща

Ако цената на избраното от притежателя му преживяване е по-малка от сумата, която сте избрали за подаръчния ваучер, разликата не се връща.

Без отстъпка при подаръчен ваучер

По принцип, ако изберете определено преживяване, за което в момента се предлага отстъпка, няма да можете да се възползвате от нея, използвайки ваучер за подарък.

Помислихте ли си добре?

Много хора смятат подаръчния ваучер за символ на поражение и нежелание да отделим време, за да изберем подарък. Никой не може да забрани на тези хора да мислят по този начин. Просто ни се иска да подчертаем, че тук всичко е индивидуално и много хора искрено се радват на възможността да си изберат сами своя подарък, а не да получат поредния сервиз за рождения си ден.

И като завършек ни се иска да Ви кажем, че едва ли някой ще бъде разочарован, ако получи ваучер за подарък, та дори и това да е най-придирчивият човек на света. Така че, давайте смело, подарете преживяване с подаръчен ваучер и зарадвайте всеки, който е скъп и ценен за Вас!