В различните сезони от годината са актуални различни подаръци и не е задължително да подарите нещо само за определен празник. Защо да не направите на близък свой човек приятна изненада просто защото го имате в живота си?

Днес ще си поговорим за есените подаръци преживявания. Защото много хора не могат да се сетят какво и как могат да подарят през есента, за да бъде подаръкът едновременно креативен, оригинален и да подари топлина в душата на получателя му.

Кой подарък е най-добър за есента?

Колко ли пъти сте си задавали този въпрос! Този, който сте направили собственоръчно? Ами да, до голяма степен е така. Но все пак не съвсем.

Най-добрият подарък за есента са емоциите. В това време на годината много хора се потискат заради отиващото си лято, захладняването и ограниченията заради по-лошото време. Вече няма силно слънце, есента, макар и красива, е малко тъжна, сама по себе си. И ние имаме нужда от раздвижване на… сетивата си, чувствата си, тялото си, емоциите си. Имаме нужда от ярки, незабравими, наистина добри и светли емоции.

Подарък преживяване през есента за мъж, за жена, за двама, за цялото семейство.

На Makaroon.bg ще откриете най-ярките и неочаквани подаръци преживявания за есента, които ще са подходящи за всеки, без значение от повода, без значение дали изобщо има повод, или няма.

Спомнете си само колко време сте си блъскали главата да измислите подходящ подарък и в крайна сметка, сте се спрели на нещо съвършено безполезно и неоригинално. Повярвайте, с това се сблъсква всеки. Изключително трудно е да се избере подарък, който да се запомни и да достави положителни емоции.

Парфюм, дреха, телефон? Това е скучно и банално. Излезте от тези стандарти и подарете на свой близък, приятел, половинка, родител или колега оригинален подарък преживяване през есента – нещо, което изобщо не очаква, че би могъл да получи, и нещо, с което ще сте сигурни, че ще оставите страхотно впечатление и скъп спомен.

Трудно е човек да избере подходящ подарък за близък човек, особено ако сте отбелязали много празници заедно през годините. С всяка година става все по-сложно да изненадаш любимия човек. Но това невинаги значи, че трябва да правим банални изненади. Поредният сервиз, ненужни интериорни вещи, дори и скъп парфюм невинаги ще зарадват празнуващия. Но какво ще е по вкуса му?

Ярките емоции и удивителните приключения! Такива като романтична вечеря в луксозния ресторант на Андре или пък вечеря за двама при Манчев – ястия, които галят сетивата, и обстановка, която пленява! И организацията е съвсем лесна – просто закупувате сертификат за избрания от Вас подарък и готово – подарявате го на любимия човек и се наслаждавате на момента заедно.

Или пък пътуване до непознато място. Само си представете колко яко ще се получи празникът с такава изненада! Не по-малко приятни и също толкова оригинални са и подаръци като масажи и СПА процедури, особено за жените. За творческите личности пък са подходящи ваучерите за урок по грънчарство или ръкоделие.

Разбира се, ние от Makaroon.bg предлагаме незабравими варианти за подаръци преживявания и за любителите на активния начин на живот и дори за хората, които обичат екстремните почивки. За смелчаците можете да изберете скок с бънджи или с парапланер или делтапланер, а за по-романтичните можете да изберете езда с кон в съчетание с дегустация на вино например.

Какво преживяване да подарите на мъж през есента?

Всеки мъж по душа е смел воин и безстрашен завоевател. Но в съвременния живот на представителите на силния пол рядко им се налага да демонстрират най-добрите си качества.

Ежедневната рутина в офиса ги прави мрачни и унили. Как да се борят с тези неприятни състояния, особено обострящи се през есента?

Подгответе им ярко преживяване – каране на АТВ, дрифт шофиране, полет със самолет, летене на парапланер, уроци по стрелба с лък и много други – при нас ще откриете перфектния подарък за мъж през есента!

Офроуд с АТВ в планината - подарък преживяване за мъж.

А какво можете да подарите на човек, чийто живот е по принцип достатъчно наситен? Можете да му подарите по-спокойно преживяване – пътуване до непознато място, разходка в Исторически парк, почивка на СПА.

Какво да подарите през есента на жена?

Представителките на слабия пол винаги се отнасят с трепет към външността си. Точно затова много популярни при нас са козметичните услуги и процедурите за грижа за външния вид. Професионален грим, ритуал за красота и много други, а също и различни масажи и СПА услуги – имаме това, с което можете да зарадвате и най-придирчивата дама. И сме сигурни, че нито една жена няма да се откаже от възможността да се преобрази, доверявайки се на ръцете на опитен специалист.

За любителките на ръкоделието нашият магазин за оригинални подаръци предлага творчески курсове. На увлекателните занимания дамите ще се научат на най-различни неща – да рисуват, да правят съдове от глина, да готвят специфични ястия и деликатеси, да изработват красиви вещи и украшения и много други.

Този подарък може да им помогне не само да прекарат страхотно времето си, но и да открият новото си хоби. Кой знае, може по-нататък то да се превърне в доходоносно занимание.

Разбира се, една жена никога не би се отказала от възможността да смени обстановката или да излезе навън. Ние от Макароон предлагаме различни пътешествия и посещения на страхотни места, за които дори и не предполагате, че могат да съществуват.

Например тайно пътуване до малки селца, забравени от Бога, където ще може да опита месна домашна продукция и да се потопи в духа на миналото.

Или пък уикенд в Родопите, сгушена в полите на планината, да вдиша спокойствието и величествеността на хълмовете, да усети силата на горите и уюта на битовия стил.

Изключително преживяване е и посещението в Исторически парк с нощувка в юрта и вечеря на общо лагерно барбекю с традиционни български ястия, където светлината от огъня се отразява в нежното ѝ лице, а атмосферата я пренася в далечни времена, когато битовизмите и ежедневието просто не присъстват. Какво ѝ трябва на една вечно заета и притеснена за всяка дреболия жена?


Семеен подарък през есента

Когато искате да бъдете само със семейството си, да се отдадете на най-важното, перфектно би било да ги изненадате с един ваучер за преживяване за цялото семейство. Например за една семейна фотосесия или пък за една еднодневна разходка в Исторически парк. Защо не и едно семейно издигане с балон? Има много варианти да зарадвате семейството си с нестандартен и много оригинален подарък, който ще бъде помнен и за който ще се говори в смях и закачки дълго време.

Романтичен подарък през есента

За половинката си сте готови на всичко? Не е необходимо да изпадате в крайности, просто разгледайте каталога ни с подаръци преживявания и изберете това приключение, което ще се хареса най-много на любимия Ви човек. Било то полет с балон за двама, било то почивка в Родопите за двама, било то романтична вечеря в луксозен ресторант, било то и нещо по-екстремно – каране на АТВ, тандемен полет на парапланер и много, много други варианти, които ще зарадват Вашия човек.

Изберете перфектния подарък за Вас и близките си в този иначе малко тъжен сезон – есента. Направете прехода от топлото и слънчево лято към бялата и нежна зима незабравим. Излезте от рамките, бъдете нестандартни и зарадвайте истински своите близки, приятели, родители, семейство, роднини, половинка или колеги.

Животът е за това – за да се живее!