Меню
Меню
Количка

Балони Правец

Свободен полет с балон – 30 минути в небесата + видеозаснемане край Правец Свободен полет с балон – 30 минути в небесата + видеозаснемане край Правец
Безплатна
доставка
Полетът с балон е незабравимо изживяване, което разкрива 360-градусова гледка към пейзажа под вас. Това е отлична възможност да се откъснете от суматохата на ежедневието и да се насладите на тишината на небесата. Ще се носите с порива на вятъра, а ако сте любител фотограф, полетът с балон предоставя..
195.00 BGN
Без данък:195.00 BGN
Поръчай
Полет с паратрайк край Правец Полет с паратрайк край Правец
Безплатна
доставка
Представете си как улавяте порива на вятъра, който минава покрай вас, докато летите в небето. Представете си тръпката от излитането с паратрайк и спиращите дъха гледки отгоре. Преживяването се характеризира с усещане за свобода, прилив на адреналин и уникална гледна точка над света под вас. Защо сам..
110.00 BGN
Без данък:110.00 BGN
Поръчай
Свободен VIP полет с балон за двама с видеозасенемане край Правец Свободен VIP полет с балон за двама с видеозасенемане край Правец
Безплатна
доставка
Хилядолетната мечта на човека е да полети сред облаците. Да се рее свободно, необезпокояван от никого и нищо. Да почувства лекота, хармония и безтегловност. Почти всеки поне веднъж в живота си е сънувал, че лети. Какво в небето ни привлича така силно? Вероятно небесният простор е толкова необятен за..
585.00 BGN
Без данък:585.00 BGN
Поръчай
Панорамно издигане с балон край Правец с включено видеозаснемане Панорамно издигане с балон край Правец с включено видеозаснемане
Безплатна
доставка
Издигането с балон е запомнящо се преживяване, което носи положителни емоции. Не може да се сравни с никое друго и е дори по-хубаво от това, което си представяте. По време на издигането ще изпитате вълнение и лек трепет, които изчезват, когато се издигнете и се отдадете на мига. Тогава можете истинс..
65.00 BGN
Без данък:65.00 BGN
Поръчай
Скок с бънджи от балон и видеозаснемане край Правец Скок с бънджи от балон и видеозаснемане край Правец
Безплатна
доставка
Скоковете с бънджи от балон са разтуптяващо сърцето и зареждащо с адреналин преживяване, което позволява да надскочите границите си и да се изправите директно срещу страховете си. Специално проектираното еластично въже, прикрепено към кръста предлага кратко, но интензивно свободно падане.Скок с бънд..
110.00 BGN
Без данък:110.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger