Меню
Меню
Количка
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Balon Belogradchik

Белоградчишките скали са един от най-интересните туристически обекти в България. Те са уникално явление в нашата страна и привличат хиляди туристи ежегодно. Напълно заслужено природната забележителност е включена в списъка на Стоте национални туристически обекта и в Червената книга на България. ..
50.00 BGN
Без данък:50.00 BGN
Поръчай
Ако винаги сте се питали какво е усещането да се реете свободно в облаците, сега имате възможността да разберете. Полетът с балон над Белоградчишките скали е преживяването, което ще ви изкара от сивото ежедневие и ще ви създаде спомен за цял живот. Освен това ще ви изпълни с ентусиазъм и вдъхновение..
300.00 BGN
Без данък:300.00 BGN
Поръчай
Цялостен арома масаж в комплекс Магура, намиращ се точно до най-известната и обичана пещера в България - Магурата!60 минутен тотален релакс с тайландски ароматни масла в приятна екзотична обстановка, пресъздаваща матриархата господствал преди десетки хиляди години в пещерата. Опитен масажист и позит..
60.00 BGN
Без данък:60.00 BGN
Поръчай
Вие сте войни от номадско племе, които трябва да откраднат короната на краля на червените турколаци и да се въздигнете на престола! Очакват ви срещи с интересни герои и забавни премеждия по пътя ви към овладяването на Портала!И това е само началото!Приключенска игра ВЪЗКАЧВАНЕ НА ПРЕСТОЛА е многоком..
50.00 BGN
Без данък:50.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)