Меню
Меню
Количка

Balon Belogradchik

Издигане с балон над магичните Белоградчишки скали Издигане с балон над магичните Белоградчишки скали
Безплатна
доставка
Белоградчишките скали са един от най-интересните туристически обекти в България. Те са уникално явление в нашата страна и привличат хиляди туристи ежегодно. Напълно заслужено природната забележителност е включена в списъка на Стоте национални туристически обекта и в Червената книга на България. ..
60.00 BGN
Без данък:60.00 BGN
Поръчай
Свободен полет с балон над Белоградчишките скали (60мин) Свободен полет с балон над Белоградчишките скали (60мин)
Безплатна
доставка
Ако винаги сте се питали какво е усещането да се реете свободно в облаците, сега имате възможността да разберете. Полетът с балон над Белоградчишките скали е преживяването, което ще ви изкара от сивото ежедневие и ще ви създаде спомен за цял живот. Освен това ще ви изпълни с ентусиазъм и вдъхновение..
360.00 BGN
Без данък:360.00 BGN
Поръчай
Плавай с драконова лодка на Рабишкото езеро Плавай с драконова лодка на Рабишкото езеро
Безплатна
доставка
Искате ли да станете част от едно различно приключение по вода и да се возите на лодка, на каквато със сигурност не сте се качвали досега? Ако отговорът ви е „да“, това предложение е именно за вас.Драконовите лодки са тесни и дълги, украсени са с глава на дракон отпред и опашка на дракон в задната ч..
50.00 BGN
Без данък:50.00 BGN
Поръчай
Арома масаж "Кралица на пещерата" - комплекс Магура Арома масаж "Кралица на пещерата" - комплекс Магура
Безплатна
доставка
Цялостен арома масаж в комплекс Магура, намиращ се точно до най-известната и обичана пещера в България - Магурата!60 минутен тотален релакс с тайландски ароматни масла в приятна екзотична обстановка, пресъздаваща матриархата господствал преди десетки хиляди години в пещерата. Опитен масажист и позит..
60.00 BGN
Без данък:60.00 BGN
Поръчай
Приключенска игра възкачване на престола на Белоградчишките скали Приключенска игра възкачване на престола на Белоградчишките скали
Безплатна
доставка
Вие сте войни от номадско племе, които трябва да откраднат короната на краля на червените турколаци и да се въздигнете на престола! Очакват ви срещи с интересни герои и забавни премеждия по пътя ви към овладяването на Портала!И това е само началото!Приключенска игра ВЪЗКАЧВАНЕ НА ПРЕСТОЛА е многоком..
50.00 BGN
Без данък:50.00 BGN
Поръчай
Джип сафари край Белоградчик за двама - вълнуващо приключение сред природата Джип сафари край Белоградчик за двама - вълнуващо приключение сред природата
Безплатна
доставка
Ръмжащ двигател, пресечен терен, безкраен простор и обещание за приключение на всеки завой – тези думи най-точно описват сафарито с джип край Белоградчик. Това е преживяване, надхвърлящо познатите граници и приканващо ентусиастите да се разходят сред природата в автомобил с висока проходимост.Наслад..
100.00 BGN
Без данък:100.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger