Меню
Меню
Количка

АТВ Калофер

С UTV в околностите на Калофер – едно приключение в природата С UTV в околностите на Калофер – едно приключение в природата
Безплатна
доставка
Планинската околност на Калофер е известна с прекрасните природни гледки. Стара планина може да предложи много – равнинни и по-планински местности, по които да изпитате до край възможностите на UTV-то.Искате ли да разгледате околността на Калофер по един съвсем нов начин? Разходката с UTV ще ви дост..
110.00 BGN
Без данък:110.00 BGN
Поръчай
Романтична разходка с ATV или UTV край Калофер - подарък за екстремни двойки Романтична разходка с ATV или UTV край Калофер - подарък за екстремни двойки
Безплатна
доставка
Някои двойки обичат животът им да излиза отвъд рамките на обикновеното и са настроени приключенски. Те са авантюристи по душа и динамиката е техният език на любовта. Офроуд разходката с ATV е екстремно преживяване, в което да се забавлявате, да преминавате през неравни терени заедно със своя партньо..
182.00 BGN
Без данък:182.00 BGN
Поръчай
Екстремно офроуд приключение с мощно АТВ край Калофер Екстремно офроуд приключение с мощно АТВ край Калофер
Безплатна
доставка
Ако сте любители на екстремните преживявания, ви предлагаме приключение, което ще си намери високо място в личната ви класацията от приключения. Препоръчително е да го споделите с ваши близки хора, за да се превърне във ваш общ положителен спомен.Изберете приключение с АТВ край Калофер, за да у..
99.00 BGN
Без данък:99.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)