Меню
Меню
Количка

Арбат

Обяд "Лакомка" в руски ресторант Арбат за двама Обяд "Лакомка" в руски ресторант Арбат за двама
Безплатна
доставка
Brand: Арбат
Заповядайте в руски ресторант Арбат, за да опитате новото обедно меню за двама - "Лакомка", включващо класически руски рецепти, поднесени в изтънчен стил. Подарете си уникално пътешествие в света на руската кухня и култура от Makaroon.bg. Tова  e преживяване, което ще ви потопи в бога..
99.00 BGN
Без данък:99.00 BGN
Поръчай
Руска кухня: Дегустация на меню Рибно изкушение за двама в рест. Арбат Руска кухня: Дегустация на меню Рибно изкушение за двама в рест. Арбат
Безплатна
доставка
Brand: Арбат
 Дегустираме традиционно меню от Русия с жива музика на пъпа на София!Руската кухня е точно като руската душа – необятна, разнолика, богата, щедра и пищна.Тя е многовековно съчетание на вкусовите традиции, съхранени от различни етноси.Руската кухня е сърцата и изпълнена с множес..
169.00 BGN
Без данък:169.00 BGN
Поръчай
Меню Руска Вечер: Четиристепенно меню за двама в рест. Арбат Меню Руска Вечер: Четиристепенно меню за двама в рест. Арбат
Безплатна
доставка
Brand: Арбат
Дегустационно меню Руска Вечер – ексклузивно и само в руски ресторант Арбат!!!Ресторант Арбат е класически руски ресторант, който вече над десет години гордо се слави с вкусната си храна, гостоприемството на собственичката си, шеф Хитрина, ключовото си местоположение – точно срещу Руск..
129.00 BGN
Без данък:129.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger