Меню
Меню
Количка
Този сайт използва бисквитки. Продължавайки се съгласявате с тях.

Adventure Tours

10 км рали крос с бъги – тръпка и предизвикателство за до трима души до София 10 км рали крос с бъги – тръпка и предизвикателство за до трима души до София
Безплатна
доставка
Моторните спортове завладяват ентусиастите по целия свят, предлагайки комбинация от скорост, умения и прецизност. Рали кросът с бъги е занимание, което вдига адреналина, тъй като предоставя високи скорости и екшън.Предизвикай себе си на 10 км рали крос с бъги в Лозенска планинаКросът е подходящ и за..
237.00 BGN
Без данък:237.00 BGN
Поръчай
Полудневно приключение с електрическо колело в Природен парк „Витоша“ за един човек Полудневно приключение с електрическо колело в Природен парк „Витоша“ за един човек
Безплатна
доставка
Парк „Витоша“ е обичано място на всички планинари и любители на природата. Ежедневно там се разхождат стотици от тях. Близостта до столицата прави парка желана дестинация както за местни жители, така и за туристи в града. Карането на електрическо колело е иновативно екологично занимание, което предо..
105.00 BGN
Без данък:105.00 BGN
Поръчай
Управлявайте минимодел на кола на писта за Формула 1_10 RC Управлявайте минимодел на кола на писта за Формула 1_10 RC
Безплатна
доставка
Радиоуправляемите автомобили, често наричани RC коли, завладяват ентусиасти от всички възрасти от десетилетия. Тези малки коли, управлявани дистанционно чрез радиотехнология предоставят забавление и са хоби на все повече хора. Огромното разнообразие от модели дава възможност да изберете количка спор..
45.00 BGN
Без данък:45.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)