Меню
Меню
Количка

Ability SPA

СПА Пакет за двама в гр. Бургас СПА Пакет за двама в гр. Бургас
Безплатна
доставка
Brand: Ability SPA
Подарете бягство от напрегнатото ежедневие със своята половинка - СПА Пакет за двама в гр. БургасНевероятен подарък за двама - цял ден СПА, бутилка пенливо вино, солна стая и два масажа на цяло тяло.Масажът е едно от най-добрите средства за борба със стреса, преумората и напрегнатото ежедневие.От хи..
200.00 BGN
Без данък:200.00 BGN
Поръчай
Класически, релаксиращ масаж на цяло тяло в Бургас Класически, релаксиращ масаж на цяло тяло в Бургас
Безплатна
доставка
Brand: Ability SPA
Да “поглезиш” тялото си с масаж не е луксозна прищявка, а доказателство, че мислиш за себе си. Той е интелигентна грижа за духа и тялото, подарък за сетивата, който ни служи да се радваме на живота, да превъзмогваме болката и стреса. Масажът е стимулиращо пътешествие към себе си, енергизиращо прежив..
85.00 BGN
Без данък:85.00 BGN
Поръчай
СПА Пакет "За Него" в гр. Бургас СПА Пакет "За Него" в гр. Бургас
Безплатна
доставка
Brand: Ability SPA
Подарете бягство от напрегнатото ежедневие за своя близък със СПА Пакет "За Него" в гр. БургасИстинската красота е естествената красота!Получавате и комплимент - бутилка пенливо вино!Услугата включва:Масаж на лице - 30 минСПА Ритуал Хамам - 45 минДневна неограничена карта за използване на СПА ц..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
СПА Пакет "За Нея" в гр. Бургас СПА Пакет "За Нея" в гр. Бургас
Безплатна
доставка
Brand: Ability SPA
Подарете бягство от напрегнатото ежедневие за своя близка със СПА Пакет "За Нея" в гр. БургасИстинската красота е естествената красота!Получавате и комплимент - бутилка пенливо вино!Услугата включва:Козметично почистване на лице - 60 минТерапия Абилити - 60 минДневна неограничена карта за изпол..
160.00 BGN
Без данък:160.00 BGN
Поръчай
Козметично почистване на лице в гр. Бургас Козметично почистване на лице в гр. Бургас
Безплатна
доставка
Brand: Ability SPA
Кога се препоръчва почистването на лице?Необходимостта от тази процедура е  периодична, независимо от възрастта. Хигиената на кожата е основна предпоставка за нейния здрав и съвършен вид.Процедурата е препоръчителна при мазна и проблемна кожа, при която вече кожата е замърсена и порите запушени..
75.00 BGN
Без данък:75.00 BGN
Поръчай
СПА Ритуал Хамам в гр. Бургас СПА Ритуал Хамам в гр. Бургас
Безплатна
доставка
Brand: Ability SPA
Вероятно сте чували за турска баня, по-известна като хамам, но колко от вас са се докосвали до блаженството и удоволствието, което носи това място? Мнозина пренебрегват помещението, защото не са наясно как протичат процедурите вътре и какви ползи носят те на организма. Време е да разбулим тайната и ..
95.00 BGN
Без данък:95.00 BGN
Поръчай
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger