Не стреляй по приятелите си, а заедно с тях ! Стрелбище за 10 човека

Не стреляй по приятелите си, а заедно с тях ! Стрелбище за 10 човека - 480.00 | Makaroon.bg

*Електронен сертификат - изпратен по имейл, готов за принтиране

 

*Сертификат в подаръчен плик - доставка (не е вкл. в цената) с куриер на посочен адрес

 

*Оформи за подарък - оставете послание на сертификата

Марка: Стрелкови клуб Левски
Модел: Shooting001
Наличност: Наличен
450.00BGN

* Изберете опаковка:

Оформи за подарък
Сертификатът да е подарък за:

Остави послание тук:

Бр: Купи

Не стреляй по приятелите си, а заедно с тях ! Стрелбище за 10 човека от Makaroon.bg

Завладяващо удоволствие за Вас и приятелите Ви

Любител сте на градските приключения? Имате нужда от нови преживявания? Не е нужно да пътувате и да губите от времето си, за да се отдадете на нещо различно. Стрелбището Ви предоставя възможността за стрелба с разнообразни оръжия от малокалибрен пистолет, през големокалибрен и револвер, до мощната пушка помпа. Предложението е групово, за Вас и още девет Ваши приятели, с които ще усетите тръпката от докосването до огнестрелно оръжие. Специалист по стрелба ще Ви обучи как да държите оръжието и да стреляте с него, а след урока ще имате възможността да участвате в състезание между участниците. Първите трима ще получат и персонализирани медали, както във всяко едно истинско съзтезание. Може да отпразнувате победата във вълнуващото състезание с подарък от бара на стрелбището – малко уиски, бира или безалкохолно, за страхотен завършек на едно екстремално изживяване.

Защо да избера стрелбата?

Поглеждате надолу към оръжието, прицелвате се бавно към целта, бавно издишвате и дръпвате спусъка. Това, което се случва по-нататък, е експлозия от усещания, от ярката светкавица на дулото и отблъскване на тялото, до удар от отката и остър мирис на изгорял барут. Цялата идея на обучението е хората да преживеят тези усещания, независимо дали са запалени стрелци, или начинаещи. Стрелбата е един от малкото спортове, които може да упражните независимо от метеорологичните промени, без да сте опитен стрелец и в добра компания. Стрелбата действа релаксиращо, като Ви помага да свалите натрупалото се напрежение от стресиращото Ви ежедневие или от конкретен неприятен момент. Мислено може да улучите право в целта свекървата или тъщата си (например), без каквито и да е неприятности и законови проблеми.

Стрелбището Ви предлага уникално забавление и конкурентна среда за стрелци от всички нива, за да повишите своята опитност или да опитате нещо ново. Съоръжението е изградено в съответствие с международните стандарти за безопасност. Стрелбището е достъпно за начинаещи, тиймбилдинг и опитни стрелци. Ако имате някакви съображения спрямо това какво оръжие трябва да използвате, екипът ще Ви предостави различни по вид оръжия, сред които ще направите подбор. Най-предпочитаното оръжие за начинаещи е пистолетът.

Защо стрелбище ?

Стрелбището Ви предлага приятелска среда за обучение, за да развиете лично доверие, позитивно отношение и необходимо разбиране за огнестрелните оръжия, което в крайна сметка допринася за сигурна и силна местна общност. Инструкторите по огнестрелно оръжие са опитни и сертифицирани, за да осигурят безопасна и професионална обстановка по време на въвеждащото обучение и в процеса на самата игра. Всеобхватният подход за обучение помага на всички начинаещи да учат, практикуват и запомнят основните правила, за да се насладят на тези умения за цял живот.

Имате невероятната възможност да се присъедините, като се запознаете с безопасния и отговорен начин да притежавате и управлявате оръжие. Стрелбището разполага с шест коридора, чрез които може да навлезете към мишените. Коридорите са оборудвани с паравани, имитиращи стени. Използват се в тренировките и състезанията по тактическа и динамична стрелба. Тревожите се ,че нямате собствено оръжие? Недейте! Тук се отдават оръжия според желанията Ви, които да използвате на стрелбището.

Развихрете въображението си и влезте в екшън-света. Може да сте всякакви – членове на тайните служби, участващи в престрелка полицаи или други отбранителни сили. След изпитаното удоволствие от екстремната отборна среща с оръжия,  когато приключите с целта, можете  да се отпуснете на бара с предоставените за Вас безплатни питиета.

 

Услугата включва :

 • Стрелба на стрелбище за 10 човека
 • Необходимото оборудване, включително оръжия
 • Хартиени мишени
 • Квалифициран инструктор
 • Безплатно питие на бара след стрелбата 
 • Медали и сертификати за победителите

Допълнителна информация :

 • Необходима е предварителна резервация няколко дни предварително
 • Сертификатът е валиден 6 месеца от датата на закупуване

 

За всички останали въпроси, моля запознайте се със секцията с Често задавани въпроси , Общите условия на Makaroon.bg 

Или се свържете с нас на телефон: +359 899 940 820

Адрес на стрелбището: София; ул. „Тодорини кукли“ № 47

Работно време: понеделник - неделя, 10:30ч - 22:00ч

 

 

 

Две възможности за опаковка и доставка :

 

 • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

Идеален вариант за подарък в последния момент !

 

 • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт или Спиди.

Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

 

 • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път
Камен Петков на 25/09/2019
1 оценки
Супер професионалисти, изкарахме си страхотно цялата компания !

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: