Меню
Меню
Филтър
Количка

Преживявания на колела

Дрифт шофиране Дрифт шофиране
Безплатна
доставка
Незабравимо преживяване за любителите на високите скорости и адреналина - сами управлявате автомобила!Дрифт шофиране рамо до рамо с най-добрия - инструктор от школата на първия български европейски рали шампион, Павел Жеков.Какво е дрифт?Техника на шофиране, при която автомобилът умишлен..
289.00 BGN
Без данък:289.00 BGN
Поръчай
Ексклузивен подарък - Шофиране на Tesla за един час! Ексклузивен подарък - Шофиране на Tesla за един час!
Безплатна
доставка
Brand: Tesla
Гмурнете се в бъдещето с  Makaroon.bg и елегантния електромобил Tesla Model 3 само за час, насладете се на комфорт, луксозен салон, стилен дизайн. Подарете (си) възможност за един час да се докоснете, да усетите и да покарате атомобила на бъдещето - Tesla Model 3. Предлагаме Ви да се насла..
125.00 BGN
Без данък:125.00 BGN
Поръчай
Офроуд приключение в планината с АТВ близо до София Офроуд приключение в планината с АТВ близо до София
Безплатна
доставка
Обичате да прекарвате времето си в планината сред чист въздух? Съчетайте разходката в планината с добра компания, шофирайки ATB Can am. Изживейте част от времето си във вихъра на купона, докато се откриват невероятни гледки пред Вас. На Ваше разположение е офроуд разходка с ATB Can am в Стара планин..
89.00 BGN
Без данък:89.00 BGN
Поръчай
Приключение до Банско с АТВ 200сс Приключение до Банско с АТВ 200сс
Безплатна
доставка
В суматохата на ежедневието остава толкова малко време за пълноценни развлечения, които да ни разсеят от всичко! Подаръчният ваучер за АТВ приключение до Банско със сигурност обаче би зарадвал всеки екстремист и би бил перфектна изненада за Ваш близък, роднина или приятел.Искате да впечатлите специа..
95.00 BGN
Без данък:95.00 BGN
Поръчай
Офроуд разходка с АТВ край Пловдив – незабравимо преживяване сред природата Офроуд разходка с АТВ край Пловдив – незабравимо преживяване сред природата
Безплатна
доставка
Brand: X-Ride
В натовареното ежедневие, в което едва намираме време за почивка, природата става все по-привлекателна като място за отдих. Има нещо естествено и освежаващо в това да се впуснете извън утъпканите пътеки и да навлезете в необятното пространство на природата. Един от най-вълнуващите начини да го напра..
65.00 BGN
Без данък:65.00 BGN
Поръчай
Отвори вратата към бъдещето – шофирай Tesla модел Y за един час Отвори вратата към бъдещето – шофирай Tesla модел Y за един час
Безплатна
доставка
Brand: Tesla
Tesla модел Y е елегантен електрически автомобил от бъдещето. В рамките на 60 минути ще се потопите в комфорт в луксозния салон и стилния дизайн на автомобила.Качете се на автомобил Tesla модел Y и станете част от бъдещето.Tesla модел Y е най-продаваната кола за 2023 г. и за това си има причина. Тя ..
150.00 BGN
Без данък:150.00 BGN
Поръчай
Офроуд приключение с АТВ в района на Бургас - до Слънчев бряг Офроуд приключение с АТВ в района на Бургас - до Слънчев бряг
Безплатна
доставка
Насладете се на един час разходка с АТВ близо до гр. Бургас. Маршрутът е около 20км и се преминава през интересни горски и планински местности със страхотни панорамни гледки.Независимо дали търсите вдигащо адреналина приключение или спокойно каране сред природата, карането на ATV е вълнуващо и запом..
69.00 BGN
Без данък:69.00 BGN
Поръчай
Офроуд приключение с АТВ край Белоградчишките скали Офроуд приключение с АТВ край Белоградчишките скали
Безплатна
доставка
Обичате високи скорости, адреналин в кръвта и неповторими гледки?  Възползвайте се от нашето предложение за Офроуд приключение с АТВ край Белоградчишките скали. Запечатайте красиви спомени в съзнанието си, порадвайте се на приключение с  невиждани гледки сред природният феномен Белогр..
87.00 BGN
Без данък:87.00 BGN
Поръчай
Офроуд приключение с АТВ около Боровец за двама - усети мощта на планината! Офроуд приключение с АТВ около Боровец за двама - усети мощта на планината!
Безплатна
доставка
АТВ е мощна техника с много добра проходимост, но в същото време – устойчива и лесна за управление. След кратък инструктаж от опитен инструктор можете да се впуснете в планинско пътешествие по диви и живописни места.Свежият въздух, високата скорост и вятърът в лицето Ви, ревът на мощния мотор на АТВ..
155.00 BGN
Без данък:155.00 BGN
Поръчай
Офроуд разходка с луксозен джип в района на Велико Търново Офроуд разходка с луксозен джип в района на Велико Търново
Безплатна
доставка
Brand: HillView
Уникално преживяване сред природата Ако сте любители на високите скорости, адреналина и имате бензин в кръвта..Ако в същото време обичате природата и приключенията навън..Тази ексклузивна офроуд разходка е точният избор.Допускате ли за възможно да прекосявате скалисти, гористи и пре..
219.00 BGN
Без данък:219.00 BGN
Поръчай
Приключение с електрически кросов мотор край Варна Приключение с електрически кросов мотор край Варна
Безплатна
доставка
 Изберете уникално преживяване в района на Варна - офроуд с електрически кросов мотор.Офроуд приключението е уникално и единствено по рода си преживяване в България.Моторите са Sur Ron Light Bee с 6 kW мощност и вдигат до 80 км/ч. Разходката с..
100.00 BGN
Без данък:100.00 BGN
Поръчай
Офроуд разходка с АТВ в района Велико Търново Офроуд разходка с АТВ в района Велико Търново
Безплатна
доставка
Brand: HillView
 Насладете се на невероятните природни особености на Велико Търново от високо! Докоснете се до най-красивите кътчета на Търновските хълмове с невероятните гледки, които се откриват към многовековния град и вижте отвисоко единствените по рода си културни забележителности като Царевец и Трапе..
70.00 BGN
Без данък:70.00 BGN
Поръчай
С кану-каяк в живописната природа на Смолянските езера С кану-каяк в живописната природа на Смолянските езера
Безплатна
доставка
Родопите са място, което събира езера, пещери, водопади. Изключително красиви са 8-те Смолянски езера. Те предлагат както възможност за отдих, така и възможност за каране на кану-каяк.Наемете кану-каяк за цял ден и разгледайте красивите Смолянски езераБихте могли да съчетаете кану-каяка с разходка с..
30.00 BGN
Без данък:30.00 BGN
Поръчай
АТВ край Варна – Батово - приключение и панорамни гледки АТВ край Варна – Батово - приключение и панорамни гледки
Безплатна
доставка
Регионът на град Варна предлага много възможности за туризъм сред природата. Красотата и разнообразието на местността грабват съзнанието и ви пренасят в свят на безгрижие. Вятърът, звукът на гумите на АТВ и панорамните гледки на величествени пейзажи са истинско празненство за сетивата.Изживейте прир..
95.00 BGN
Без данък:95.00 BGN
Поръчай