Меню
Меню
Количка

Скок с бънджи от балон и видеозаснемане край София

бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
Безплатна
доставка
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
бънджи скокове от Макароон
Скок с бънджи от балон и видеозаснемане край София
101.00 BGN
Без данък: 101.00 BGN

Възможни варианти

Екстремен скок с бънджи

Търсите вълнуваща емоция, която да споделите с някой близък? Нуждаете се от презареждане на батериите и нови приключения? Пригответе се за екстремно преживяване, което включва бънджи скок от топловъздушен балон. Отпуснете се и се рейте из небесната шир и длъж, като Вашият скок ще бъде заснет с 4k action camera. Изживейте нещо различно и екстремно, нека адреналинът Ви скочи до краен предел.

Ако сте любител на екстремните преживявания, това е подходящо за Вас. Не са нужни специални умения, за да се подготвите за това изживяване, за този скок. Бъдете като орел и наблюдавайте природните красоти отвисоко. Почувствайте се спокойни и се очаровайте от гледките, които ще видите. Останете без дъх от емоцията, която ще почувствате преди и по време на полета. Докоснете се до боговете и се слейте с обстановката на град Нови Искър.

Град Нови Искър е притегателна точка за много туристи целогодишно. Тук може да се насладите на безброй исторически сгради, минерални извори, природни дадености и забележителни гледки. На стратегическо място, в близост до град София, Вие ще може бързо и лесно да стигнете до базата. На място ще Ви очаква екип от инструктори, които ще Ви дадат указания за начина, по който да реализирате Вашия скок от балона. Специалистите ще са с Вас по време на самия полет, за да следят за безопасността и комфорта на всички ентуасиасти. Всеки скок се ивършва на височина от 80 до 100 метра, а продължителността на полета Ви ще е около 10 минути. Изискване по време на полета е всеки да скача след другия, индивидуално.

Екстремно усещане

Скок с бънджи от Макароон

Спортуването е част от живота на всеки човек от Древността до ден днешен. Спортуването спомага за развиването на всеки един мускул от човешкото тяло, както и за добрия тонус на човека. Дори и да не сте привърженик на спорта, екстремният скок ще Ви накара да се върнете отново и отново за поредната доза адреналин и приятно изживяване. Не е нужно да сте професионалист, за да преоткриете неописуемото усещане от скока и падането сред цветните лехи и залесени поля. Плувайте в море от емоции и докоснете слънцето. Хванете гребена на вълната и излезте от зоната си на комфорт.

Топловъздушният балон, с който ще излетите от земята, ще Ви предостави нужните уют и комфорт по време на полета. Балонът ще е фиксиран с въжета за земята, което позволява лесната му координация. Цялото изживяване ще бъде документирано с 4k action camera и ще може да го преживявате отново и отново. Но нищо няма да е по-вълнуващо от това отново да докоснете облаците и да забравите стреса и неволите от забързаната работна седмица. Зачеркнете още една точка от списъка си с постижения и вземете дозата си адреналин.

Направете едно неописуемо бънджи изживяване за приятен спомен. Вземете приятелите си и споделете спомена или пък се отдайте на романтика с половинката си, като след скока си организирайте приятна разходка сред природата. Направете деня си щастлив, подарете си емоция. Избягайте от рутината на града в град Нови Искър и се насладете на хармонията, извираща от всяка точка на града. Всеки заслужава радостни емоции и дни, изпълнени със спокойствие и релаксация. Вземете Вашите радостни дни сега и изпълнете съкровените си мечти. 

Услугата включва:

 • Скок от височина 80м - 100м
 • Цялото необходимо оборудване
 • Професионален инструктор 
 • Инструктаж за безопасност
 • Видеозаснемане с 4К action камера

Допълнителна информация:

 • Услугата се изпълнява в близост до село Драговищица (София), рано сутрин при хубаво време
 • Услугата е зависима от метеорологичните условия
 • Услугата е целогодишна и се провежда и през зимните месеци
 • Услугата не е подходяща за хора над 115кг.
 • Минимална възраст на участниците - 16 години с разрешение от родител.
 • Необходима е предварителна резервация за скок
 • На ваучера ще има линк към резервационната система, където може да виждате графика за 2-3 седмици напред и да запазите място
 • Скок с бънджи от балон в тандем не може да се изпълни, двама човека могат да скочат един след друг
 • Сертификатът е валиден 12 месеца от датата на закупуване

За всички останали въпроси, моля запознайте се със секцията с Често задавани въпроси и Общите условия на Makaroon.bg 

Или се свържете с нас на телефон: +359 899 940 820

Какво трябва да знаете за скока с бънджи от балон?

бънджи скок - МакароонТова е иновативна услуга, която напоследък започва да набира популярност и в България. При нея традиционният скок, който всички добре познаваме и обичаме, се прави от балон, издигнат на достатъчно голяма височина. Ако досега не сте се замисляли дали да изпробвате това предизвикателство, определено е време за скок. В следващите редове ще изведем основните неща, които трябва да знаете преди скок:

 1. Съчетава преимуществата на бънджито и балона - От една страна, ще получите високите дози вълнение и адреналин, от които се нуждаете. От друга, самото издигане във въздуха  ще изчисти съзнанието Ви от всички грижи, тревоги и ежедневни проблеми, и ще Ви помогне да си изградите по-светъл и позитивен поглед към живота.
 2. Красиви гледки – издиганията обикновено се правят в красиви местности, в които клиентите имат възможност да видят спиращи дъха природни пейзажи, както и интересни културно – исторически забележителности. Избирарайки това преживяване, ще можете да разгледате съответните забележителности по-добре от всякога, чувствайки се максимално близо до тях и в същото време усещайки адреналина от висенето във въздуха на голяма височина.
 3.  Отпускане на напрежението – и не на последно място, практикуването това е чудесен начин да отпуснете напрежението, ако то Ви е дошло в повече напоследък. Редица хора са предпазливи към всякакви скокове с бънджи, смятайки ги за прекалено рискови. Всъщност обаче ако всички необходими мерки са взети, няма никаква опасност за участниците. Даже напротив – помагайки Ви да овладеете стреса, на който сте подложени, изживяванието ще допринесе да съхраните своето отлично здраве и кондиция в дългосрочен план.

Приключения с бънджи скокове - полезни съвети и практики

Продължаваме с няколко съвета и практики, които ще Ви бъдат от полза за гарантиране на вашата безопасност. Ето какво точно имаме предвид:

 • Следвайте правилата – следвайте стриктно правилата и указанията, които Ви дават вашите бънджи инструктори преди, по време на и след скока. Тези правила и указания са от ключово значение за плавното протичане на приключението, както и за вашата физическа сигурност и безопасност.
 • Изберете внимателно деня – денят, в който ще скочите, трябва да бъде наистина специален за вас. Въпреки че всеки скок се прави рано сутрин, Ви препоръчваме да подберете такъв ден, в който нямате други задължения и можете просто да се забавлявате и да се насладите в максимална степен на преживяването.
 • Заложете на надеждна фирма - Фирма, която е доказала както качеството на своите услуги, така и това, че се отнася с внимание и отговорност към клиентите си. 

Бънджи скок - повече за услугата, предлагана на makaroon.bg

Макароон - скачане с бънджи от балонНие сме онлайн платформа, която събира на едно място всички предложения и оферти, от които се нуждаят почитателите на екстремните спортове и вълнуващите преживявания. Ние работим с най-добрите в сферата на екстремните спортове, така че да гарантираме на клиентите си наистина незабравими моменти. Възможно е да поръчате услугата както за себе си, така и за ваш приятел или близък.

Скоковете се осъществяват в околностите на град Нови Искър. Район, в който ще имате възможност да разгледате уникално съчетание от исторически сгради, природни дадености, минерални извори и още невероятни гледки. Всеки скок се изпълнява от височина от 80 до 100 метра. С вас ще бъдат квалифицирани и отлично обучени инструктори, чиято задача е да се погрижат, че всичко ще мине гладко и по план.

Защо да направите подарък ваучер за бънджи скокове чрез нас?

Високи стандарти – ние сме изградили високи стандарти по отношение на партньорите, с които работим. Всяка една услуга, налична на нашия сайт, е предварително тествана и покрила необходимите критерии за качество. Така че избирайки нас, ще си гарантирате незабравимо и в същото време безопасно преживяване.

Персонализирани услуги – услугите ни са с висока степен на персонализация. Екипът на makaroon.bg е в непрекъсната връзка с клиента, като съобразява организацията на всеки скок изцяло с неговите изисквания и предпочитания.

Видеозаснемане - makaroon.bg ще Ви даде възможност не само да преживеете един страхотен и вълнуващ бънджи скок от балон, но и да го документирате, за да можете да си го припомняте, когато решите. Това става посредством работата на 4k action camera, която влиза в цената на услугата.

Локация
РегионБлизо до София
Подходящо за
Подходящ заЗа Него и Нея, За Него, За Нея
Цена
Цена100лв - 200лв

Скоковете се извършват в района на с. Драговищица.

 

Работно време: понеделник - неделя, рано сутрин

 

Две възможности за опаковка и доставка :

 • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

Идеален вариант за подарък в последния момент !

 • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт - безплатна доставка.

Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

 • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път, наложен платеж при доставка.

Отзиви

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Локация и работно време

Скоковете се извършват в района на с. Драговищица.

 

Работно време: понеделник - неделя, рано сутрин

 

Доставка и плащане

Две възможности за опаковка и доставка :

 • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

Идеален вариант за подарък в последния момент !

 • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт - безплатна доставка.

Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

 • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път, наложен платеж при доставка.