Избягай от стаята за един час: Клопката, игра за двама

Избягай от стаята за един час: Клопката - 79.00 | Makaroon.bg

*Електронен сертификат - изпратен по имейл, готов за принтиране

 

*Сертификат в подаръчен плик - доставка (не е вкл. в цената) с куриер на посочен адрес

 

*Оформи за подарък - оставете послание на сертификата

Марка: Ентъртейнмънт руумс ЕООД
Модел: hourescape1
Наличност: Наличен
80.00BGN

Опция за повече хора:

* Изберете опаковка:

Оформи за подарък
Сертификатът да е подарък за:

Остави послание тук:

Бр: Купи

Избягай от стаята за един час: Клопката от Makaroon.bg

Ела и се забавлявай заедно с приятелите си!

Почитател си на приключенията и търсиш нови преживявания? Искаш да си различен и да сложиш  край на капана от скуката? Падаш ли си по логическите игри? А защо не включиш и приятелите си? Вземи най-доверените си спътници и приеми предизвикателството на Escape room. Ако се наслаждаваш на пъзели, работа в екип и умело работиш под натиск, тогава Ескейп руум е подходящото приключение за теб. Ако мислиш, че не ти харесват тези неща, все още може да се изненадаш, че се чувстваш чудесно, когато се опитваш да разрешиш логическите задачи по пътя си към бягството от заключената стая.

Какво е Escape room?

Това звучи като странна концепция – плащаш на някого да те заключи в стая за един час, докато се опитваш да решиш редица предизвикателства, загадки и пъзели, за да се върнеш отново. В Ескейп руум ще усетиш прилив на адреналин, който никъде другаде няма да изпиташ. Ще може да задействаш всичките си сетива и ще разчиташ единствено на интуицията и знанията си.

Възможно е да си играл нещо подобно като видеоигра или мобилна игра. Едночасовото приключение започва веднага след като ти и твоите приятели сте влезли в стаята и сте чули скърцащия звук на катинара. Твоят герой започва играта, изследвайки стаята и всичко, което тя му предлага. Често ще откриваш кутия, която изисква достъп до парола или врата, която се нуждае от ключ. С достатъчно търсене ще успееш да разбиеш кодовете, да отвориш всички заключени контейнери, да намериш скрити предмети и проходи и да работиш в другата стая за свободата си.

Някои игри са просто стаи без конкретна тема, докато тази има  елементи на ужасите, мистерии и много други забавления, които играчът решава, докато напредва до изхода. Това е отборна игра, изцяло създадена да задоволи всяка една ваша нужда от приключения и прилив на адреналин. Ти и отборът ти ще бъдете заключени за един час в специално проектирано помещение, чиято цел е да задейства всеки един механизъм на ума ти. За да поведеш отбора си към спечелване на играта и изход от стаята, ще трябва да проявиш изобретателност, креативност, логика и наблюдателност, защото нещата не са такива, каквито изглеждат.

Потапяйки се  в атмосферата на играта, ще успееш да избягаш от скучното ежедневие, сблъсквайки се с нови светове и техните предизвикателства. Ще усетиш чувството да си победител, след като решиш всички загадки и улики. И това ще те завладее…

Огледай се... Няма врати, няма прозорци, няма измъкване. Погледът ти трескаво обхожда всичко наоколо, търсейки нещо, с което да избягаш. Поглеждаш приятелите си. В техните очи стои същият въпрос - какво да правим?

Тогава го виждате - Сандък. Отваряте го и разбирате, че първата ви задача е пред вас. Започвате. Четеш, мислиш, обсъждаш. Проба...грешка...проба...БУМ! УСПЯВАШ! Първото препятствие е преодоляно! Обзема те чувство на удовлетворение... Ще продължите ли?

От вас зависи как ще завърши историята

Тит- так, тик- так… времето ти напредва…

Играчите не само се забавляват по време на играта. Получавате прилив на допамин всеки път, когато чуете катинар.  Може да се наложи да се промъкваш през тесни пространства, но може и да търсиш нещо по земята. Целта на иновативната Ескейп руум е да стартира и разбуди онези центрове от човешкия мозък, които отговарят за много базови нива. В Ескейп стаята може да научиш много за себе си и за талантите, които не си предполагал че имаш. По време на играта ще имаш възможността да упражниш качества и умения, които притежаваш.

Уникалността на играта е в непредсказуемостта, липсата на твърд алгоритъм. Играчите проверяват силата на личните си качества, изобретателността, логиката, скоростта на реакциите си, способността за взаимодействие в екип. Ти имаш шанс да се оплетеш в необичайна роля.

 

Услугата включва :

  • Една игра "Клопката" в ескейп руум за двама човека

Допълнителна информация :

  • Може да изберете игра за три, четири или пет човека чрез бутон "Допълнителни услуги"
  • Играта е с продължителност 1 час
  • Необходима е предварителна резервация 
  • Сертификатът е валиден 6 месеца от датата на закупуване 

 

За всички останали въпроси, моля запознайте се със секцията с Често задавани въпроси , Общите условия на Makaroon.bg 

Или се свържете с нас на телефон: +359 899 940 820

 

Локация
РегионЗападна България

Адрес: гр. София, ул. Алабин 31

Работно време: понеделник - петък, 10:00ч - 22:00ч

 

 

 

Две възможности за опаковка и доставка :

 

  • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

Идеален вариант за подарък в последния момент !

 

  • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт или Спиди.

Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

 

  • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: