Скок с бънджи от балон + видеозаснемане с 4К action камера

Скок с бънджи от балон + видеозаснемане с 4К action камера - 80.00 | Makaroon.bg

*Електронен сертификат - изпратен по имейл, готов за принтиране

 

*Сертификат в подаръчен плик - доставка (не е вкл. в цената) с куриер на посочен адрес

 

*Оформи за подарък - оставете послание на сертификата

Марка: Extreme Sport
Модел: Baloon002
Наличност: Наличен
69.00BGN

* Изберете опаковка:

Оформи за подарък
Сертификатът да е подарък за:

Остави послание тук:

Бр: Купи

Скок с бънджи от балон + видеозаснемане с 4К action камера от Makaroon.bg

Екстремен бънджи скок

Търсите вълнуваща емоция, която да споделите с някой близък? Нуждаете се от презареждане на батериите и нови приключения? Пригответе се за екстремно преживяване, което включва бънджи скок от балон. Отпуснете се и се рейте из небесната шир и длъж, като скокът Ви ще бъде заснет с 4k action camera. Изживейте нещо различно и екстремно, нека адреналинът Ви скочи до краен предел.

Ако сте любител на екстремните преживявания, това е подходящо за Вас. Не са нужни специални умения, за да се подготвите за това изживяване. Бъдете като орел и наблюдавайте природните красоти отвисоко. Почувствайте се спокойни и се очаровайте от гледките, които ще видите. Останете без дъх от емоцията, която ще почувствате преди и по време на полета. Докоснете се до боговете и се слейте с обстановката на град Нови Искър.

Град Нови Искър е притегателна точка за много туристи целогодишно. Тук може да се насладите на безброй исторически сгради, минерални извори, природни дадености и забележителни гледки. На стратегическо място, в близост до град София, Вие ще може бързо и лесно да стигнете до базата. На място ще Ви очаква екип от инструктори, които ще Ви дадат указания за начина, по който да скочите от балона. Специалистите ще са с Вас по време на самия полет, за да следят за безопасността и комфорта на всички ентуасиасти. Скокът ще се извърши на височина от 80 до 100 метра, а продължителността на полета Ви ще е около 10 минути. Изискване по време на полета е всеки да скача след другия, индивидуално.

Екстремно усещане

Спортуването е част от живота на всеки човек от Древността до ден днешен. Спортуването спомага за развиването на всеки един мускул от човешкото тяло, както и за добрия тонус на човека. Дори и да не сте привърженик на спорта, бънджи скокът ще Ви накара да се върнете отново и отново за поредната доза адреналин и приятно изживяване. Не е нужно да сте професионалист, за да преоткриете неописуемото усещане от скока и падането сред цветните лехи и залесени поля. Плувайте в море от емоции и докоснете слънцето. Хванете гребена на вълната и излезте от зоната си на комфорт.

Топловъздушният балон, с който ще излетите от земята, ще Ви предостави нужните уют и комфорт по време на полета. Балонът ще е фиксиран с въжета за земята, което позволява лесната му координация. Цялото изживяване ще бъде документирано с 4k action camera и ще може да го преживявате отново и отново. Но нищо няма да е по-вълнуващо от това отново да докоснете облаците и да забравите стреса и неволите от забързаната работна седмица. Зачеркнете още една точка от списъка си с постижения и вземете дозата си адреналин.

Направете едно неописуемо изживяване приятен спомен. Вземете приятелите си и споделете спомена или пък се отдайте на романтика с половинката си, като след скока си организирайте приятна разходка сред природата. Направете деня си щастлив, подарете си емоция. Избягайте от рутината на града в град Нови Искър и се насладете на хармонията, извираща от всяка точка на града. Всеки заслужава радостни емоции и дни, изпълнени със спокойствие и релаксация. Вземете Вашите радостни дни сега и изпълнете съкровените си мечти. Потопете се в харизмата на бънджи скока от балон. Навсякъде може да скочите с бънджи, но само в базата можете да скочите от балон. Възползвайте се първи от предложението!

 

Услугата включва:

 • Издигане с балон
 • Скок с бънджи от балон от височина 80м - 100м
 • Цялото необходимо оборудване
 • Професионален инструктор 
 • Инструктаж за безопасност
 • Видеозаснемане с 4К action камера

 

Детайли:

 • Издигането с балон и скокът продължават между 10 - 15 минути
 • Скоковете се провеждат в близост до гр.Нови Искър, рано сутрин
 • Услугата е зависима от метеорологичните условия
 • Услугата не е подходяща за хора над 115кг.
 • Минимална възраст на участниците - 16 години с разрешение от родител.
 • Необходима е предварителна резервация
 • Сертификатът е валиден шест месеца от датата на закупуване

 

За всички останали въпроси, моля запознайте се със секцията с Често задавани въпроси , Общите условия на Makaroon.bg 

Или се свържете с нас на телефон: +359 899 940 820

 

 

 

 

Какво трябва да знаете за услугата „Бънджи скок от балон“?

 

Бънджи скок от балон е иновативна услуга, която напоследък започва да набира популярност и в България. При нея традиционните бънджи скокове, които всички добре познаваме и обичаме, се правят от балон, издигнат на достатъчно голяма височина. Ако досега не сте се замисляли дали да изпробвате това предизвикателство, определено е време да го направите. В следващите редове ще изведем основните неща, които трябва да знаете за услугата „Бънджи скок от балон“:

 

 1. Бънджи скок от балон - екстремен скок
  Бънджи скок от балон
  Бънджи скок от балон: Уникална услуга – без да преувеличаваме, можем уверено да заявим, че „Бънджи скок от балон“ е една уникална по своята същност услуга. Услуга, която  тепърва предстои да реализира пълния си потенциал на пазара. Много хора от различни възрасти са пробвали скокове с бънджи, но все още е сравнително малка бройката на тези, които са имали възможността да реализират скок с бънджи от балон.
 2. Бънджи скок от балон: Съчетава преимуществата на бънджито и балона – услугата „Бънджи скок от балон“ съчетава преимуществата на стандартните скокове с бънджи и идигането с балон. От една страна,изпълнявайки бънджи скок от балон, ще получите високите дози вълнение и адреналин, от които се нуждаете. От друга, самото издигане във въздуха с балон ще изчисти съзнанието ви от всички грижи, тревоги и ежедневни проблеми, и ще ви помогне да си изградите по-светъл и позитивен поглед към живота.
 3. Бънджи скок от балон: Красиви гледки – издиганията с балон обикновено се правят в красиви местности, в които клиентите имат възможност да видят спиращи дъха природни пейзажи, както и интересни културно – исторически забележителности. Правейки бънджи скок от балон, ще можете да разгледате съответните забележителности по-добре от всякога, чувствайки се максимално близо до тях и в същото време усещайки адреналина от висенето във въздуха на голяма височина. 
 4. Бънджи скок от балон: Отпускане на напрежението – и не на последно място, практикуването на бънджи скок от балон е чудесен начин да отпуснете напрежението, ако то ви е дошло в повече напоследък. Редица хора са предпазливи към всякакви скокове с бънджи, смятайки ги за прекалено рискови. Всъщност обаче ако всички необходими мерки са взети, няма никаква опасност за участниците. Даже напротив – помагайки ви да овладеете стреса, на който сте подложени, услугата „Бънджи скок от балон“ ще допринесе да съхраните своето отлично здраве и кондиция в дългосрочен план.

 

 

Бънджи скок от балон – полезни съвети и практики

 

Продължаваме с няколко съвета и практики, които ще ви бъдат от полза за гарантиране на вашата безопасност при извършване на бънджи скок от балон. Ето какво точно имаме предвид:

 

 • Скок с бънджи от балон - екстремно усещане
  Скок с бънджи от балон
  бънджи скок от балон: следвайте правилата – следвайте стриктно правилата и указанията, които ви дават вашите инструктори преди, по време на и след извършване на бънджи скок от балон. Тези правила и указания са от ключово значение за плавното протичане на съответния скок с бънджи от балон, както и за вашата физическа сигурност и безопасност.
 • бънджи скок от балон: изберете внимателно деня – денят, в който ще изпълнявате бънджи скок от балон, трябва да бъде наистина специален за вас. Въпреки че скоковете се правят рано сутрин, ви препоръчваме да подберете такъв ден, в който нямате други задължения и можете просто да се забавлявате и да се насладите в максимална степен на преживяването.
 • бънджи скок от балон: заложете на надеждна фирма – когато става въпрос за бънджи скок от балон (и като цяло за скокове с бънджи), трябва да заложите на достатъчно реномирана и надеждна фирма. Фирма, която е доказала както качеството на своите услуги, така и това, че се отнася с внимание и отговорност към клиентите си. 

 

 

Бънджи скок от балон – повече за услугата, предлагана на makaroon.bg

 

makaroon.bg е онлайн платформа, която събира на едно място всички предложения и оферти, от които се нуждаят почитателите на екстремните спортове и вълнуващите преживявания. Ние работим с най-добрите в сферата на екстремните спортове, така че да гарантираме на клиентите си наистина незабравими моменти. Част от богатия ни каталог е и услугата „Бънджи скок от балон“, която бихте могли да заявите чрез нашия сайт. Възможно е да поръчате скок с бънджи от балон както за себе си, така и за ваш приятел или близък.

 

Услугата „Бънджи скок от балон“, предлагана в makaroon.bg, се осъществява в околностите на град Нови Искър. Район, в който ще имате възможност да разгледате уникално съчетание от исторически сгради, природни дадености, минерални извори и още невероятни гледки. Въпросният скок с бънджи от балон се реализира на височина от 80 до 100 метра. С вас ще бъдат квалифицирани и отлично обучени инструктори, чиято задача е да се погрижат, че всичко в рамките на услугата „Бънджи скок от балон“ ще мине гладко и по план.

 

 

Защо да изберете услугата „Бънджи скок от балон“ на makaroon.bg?

 

 

Скокове с бънджи - издигане с балон
Скокове с бънджи

Няколко са основните преимущества, които бихте получили, ако заявите услугата „Бънджи скок от балон“ именно от makaroon.bg. Вижте защо да се доверите на нас, когато става въпрос за скок с бънджи от балон:

 

 

Бънджи скок от балон: Високи стандарти – ние сме изградили високи стандарти по отношение на партньорите, с които работим. Всяка една услуга, налична на нашия сайт, е предварително тествана и покрила необходимите критерии за качество. Така че избирайки услугата ни „Бънджи скок от балон“, ще си гарантирате незабравимо и в същото време безопасно преживяване.

 

Бънджи скок от балон: Персонализирани услуги – услугата ни „Бънджи скок от балон“ (както и всички други в нашата онлайн платформа) е с висока степен на персонализация. Екипът на makaroon.bg е в непрекъсната връзка с клиента, като съобразява организацията на съответния скок с бънджи от балон изцяло с неговите изисквания и предпочитания.

 

Бънджи скок от балон: Видеозаснемане - makaroon.bg ще ви даде възможност не само да преживеете един страхотен и вълнуващ бънджи скок от балон, но и да го документирате, за да можете да си го припомняте, когато решите. Това става посредством работата на 4k action camera, която влиза в рамките на услугата „Бънджи скок от балон“.  

 


Какво трябва да знаете за услугата „Бънджи скок от балон“?
Бънджи скок от балон – полезни съвети и практики
Бънджи скок от балон – повече за услугата, предлагана на makaroon.bg
Защо да изберете услугата „Бънджи скок от балон“ на makaroon.bg?

 

Локация
РегионЗападна България

Издигането се извършва в района на гр.Нови Искър.

 

Работно време: понеделник - неделя, рано сутрин

 

Инструкции и условия за ползване:

Услугата включва :

 • Панорамно издигане с балон
 • Скок с бънджи от балон
 • Видеозапис с 4К action камера
 • Необходимото оборудване на балона
 • Квалифициран инструктор
 • Гориво за балона

 

Условия за ползване:

 

 1. Препоръчваме да съхранявате добре сертификата, тъй като е необходимо да го представите при изпълнение на услугата. В случай, че желаете да го запазите за спомен, може да предоставите копие.
 2. Издигането с балон се провежда в близост до гр.Нови Искър.  Точни GPS кординати на локацията ще намерите в линка по-долу.
 3. Продължителността на издигането е 15 минути, а височината на издигане до  100м.
 4. Издигането с балон е зависимо от метеорологичните условия и не се изпълнява при силен вятър.
 5. Услугата се извършва в група до 5 човека, заедно с инструктор.
 6. За да проверите свободните дати и за да запазите място, посетете :https://extremesport-bg.com/book/rezervirai-bundji-skok-s-balon/
 7. Телефон за контакт с инструкторите на място: +359 894 766 881
 8. Преди тръгване към локацията е задължително да се обадите на инструктора за финално потвърждение на метеорологичните условия.
 9. Услугата е подходяща за лица над 16 години.
 10. Сертификатът е валиден 6 месеца от датата на закупуване.
 11. Можете да промените/канселирате направена резервация до 48 часа преди събитието.
 12. Вече направена резервация може да бъде отменена от страна на изпълнителя поради възникнали непредвидени обстоятелства или поради неблагоприятени метеорологични условия. В такива случаи резервацията бива отложена за друга дата, удобна на клиента.
 13. С оглед на безопасност, изпълнителят на услугата има право да прекрати издигането, ако прецени, че условията са неподходящи и има риск.
 14. Общите условия поместени на www.makaroon.bg са приети при закупуване на сертификата и следва да бъдат спазвани от ползвателя на услугата.

 

 

 

Щиляна Иванова на 02/12/2020
5 оценки
Беше мега яко, супер адреналин!
Тони Найденова на 23/10/2020
5 оценки
Супер беше, много ми хареса!
Светослав Тошев на 29/08/2020
5 оценки
Уникално преживяване, всеки трябва да скочи веднъж в живота си !!! Благодаря на Makaroon.bg и ExtremeSport за изненадата и организацията !
Станислав Узунов на 28/08/2020
5 оценки
Беше много яко, незабравимо изживяване !
Darina Ivanova на 08/05/2019
5 оценки
Уникалноооо ! Няма такова яко преживяване !!!!!!

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: