Нови хоризонти – Урок по пилотиране за двама с частен самолет около София

*Електронен сертификат - изпратен по имейл, готов за принтиране

 

*Сертификат в подаръчен плик - доставка (не е вкл. в цената) с куриер на посочен адрес

 

*Оформи за подарък - оставете послание на сертификата

Марка: Sofia Air Tours
Модел: AIR000002
Наличност: Наличен
350BGN

Избери опция


* Изберете опаковка:

Оформи за подарък

Сертификатът да е подарък за:

Остави послание тук:

Бр: Купи

Нови хоризонти – Урок по пилотиране за двама с частен самолет около София

Приключение в небето

Какво ли би било, ако се издигнете на 100 метра над земята и видите внушителни сгради и култови улици от птичи поглед? Искате ли да изпитате нови усещания и да видите спиращи дъха гледки? Вземете романтичната си половинка и се възползвайте от предложението, което Ви отправяме за полет с частен самолет за двама. Открийте нови хоризонти с обиколка над покрайнините и живописните околности на град София. Почувствайте истинското спокойствие на крилете на самолет CESSNA 182 и буквално се носете в облаците сред природните пейзажи на недокоснати от човешката ръка географски дадености.

На килима на Аладин

Насладете се на полет сред облаците в добра и приятна компания, който ще протече двадесет и пет минути и ще Ви разкрие гледки, на които само боговете се радват. Това е най-подходящият начин за романтично емоционално изживяване. Впуснете се в спиращото дъха приключение, чрез което пред Вас ще се открият тайните на небесните дълбини. Позволете си да завладеете небесния небосклон с близкия човек, докоснете се до божественото пространство, даващо Ви усещане за щастие и еуфория от преживяното. Вижте най-известните забележителности на града, окъпани в блясъка на блестящото слънце.

Ще имате възможността да запаметите колоритната панорама чрез чувствата, мислите и инстинктите си. Избягайте от тълпата, събудете сетивата си и преживейте въздушна разходка, с която ще видите стари неща по нов начин. Много хора сравняват чувствата си с онези, които според тях трябва да се появят, когато летят на летящ килим. Арабска приказка, великолепни гледки, адреналин и в същото време тишина и мир. Полетът ще продължи двадесет и пет минути, така че не пропускайте момента да потънете в забрава от видяното и да се насладите на слънцето и живописния пейзаж.

Летище Лесново

Летище Лесново се намира извън градската шумотевица, в източната част на Софийското поле. Сред тихо и закътано пространство, то Ви предлага да изживеете едно опиянение, сбъдвайки мечтата си да се реете високо из небесната шир и длъж. За перфектното изживяване ще допринесе самолет CESSNA 182, който е един от най-използваните и популярни самолети в авиацията. Модерното и комфортно оборудване на модела допринася за пълното сливане с хармонията и спокойствието на небосвода. Този полет за двама с частен самолет е единственият начин, по който ще оцените напълно мистериозните райони на гр. София. По време на полета професионалният ни пилот ще Ви предостави експертен коментар за всички забележителности и акценти на красотите, които ще видите.

Преди да покорите нови хоризонти, нашият пилот ще проведе предполетен брифинг, с който ще разгледате различни принципи от полета, управляването на самолет, въздушната навигация и мерките за безопасност при изпълнение на полета. Вместо да разглеждате снимки в Гугъл, просто изгасете компютъра и изживейте едно дълго отлагано приключение из дебрите на софийските покрайнини и околия. Летейки заедно с половинката си, имате възможността да изпаднете в безтегловност от новите и мистични гледки, открояващи се пред Вас, съчетано с романтиката, скрита из небосвода.

Дори и познати места и градски пейзажи, гледани от птичи поглед, изглеждат съвсем различни, с цветове, модели и географски особености, за които никога не сте подозирали, докато не се качите на борда на самолет CESSNA 182. В района на летище Лесово е открит стар римски път и останки от римска станция, наречена Бурагара, на чиято архитектурна стойност ще се насладите от птичи поглед. Нашата цел е да преживеете широк спектър от незабравими, изпълнени със забавление усещания, с уникалния полет над Софийските покрайнини.


 

Време
Сезон Летни преживявания
Локация
Регион Близо до София
Подходящо за
Подходящ за Цялото семейство

Услугата включва :

  • Урок по пилотиране за двама  с частен самолет около София
  • Застраховка
  • Професионален пилот

Допълнителна информация :

  • Полетът е с продължителност 25 минути
  • Полетите се провеждат от м.май до м.октомври
  • Общо тегло на двамата пасажери - до 200кг.
  • Услугата е зависима от метеорологичните условия
  • Сертификатът е валиден 6 месеца от датата на закупуване 
  • Необходима е предварителна резервация

 

За всички останали въпроси, моля запознайте се със секцията с Често задавани въпроси , Общите условия на Makaroon.bg 

Или се свържете с нас на телефон: +359 899 940 820

 

 

Летище Лесново, с. Лесново

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: