Дата: 13.11.2023г. 18:30 - 21:30ч
Лектор: шеф Дарин Стойков
Страстта към превъзходните десерти ще ни срещне в новата част на суперуспешния курс на шеф Дарин Стойков (Даро), в който ще приготвяме сладки изкушения за малки и големи.
Очакват ви няколко щастливи часа в компанията на негово превъзходителство шоколада, който ще се научите да приготвяте в няколко форми – торта, мус или изкусителни трюфели.
В това вкусно пътешествие ще ни навигира истински майстор на десертите – шеф Дарин Стойков, за когото сладкарството е страст, вдъхновение и поле за професионално приключение всеки ден
Заедно ще приготвим:
- Шоколадова торта без брашно
- Трюфели от бял, млечен и тъмен шоколад
- Мус от бял, млечен и тъмен шоколад
- Домашни бисквити
Десертите на Даро - Част 3
Дата: 02.10.2023, 18:30 - 21:30ч.
Лектор: шеф Дарин Стойков
Страстта към превъзходните десерти ще ни срещне в новата част на суперуспешния курс на шеф Дарин Стойков (Даро), в който ще приготвяме сладки изкушения за малки и големи.
Очакват ви няколко щастливи часа в компанията на негово превъзходителство шоколада, който ще се научите да приготвяте в няколко форми – торта, мус или изкусителни трюфели.
В това вкусно пътешествие ще ни навигира истински майстор на десертите – шеф Дарин Стойков, за когото сладкарството е страст, вдъхновение и поле за професионално приключение всеки ден
Заедно ще приготвим:
- Еклери и профитероли
- Гужер
- Чийзкейк
- Маслен крем
Италианска кухня
Дата:30.10.2023 18:30 - 21:30ч.
Лектор: шеф Дарин Стойков
Каним ви заедно да се пренесем в Италия, където всяка хапка докосва сетивата и завладява мисълта завинаги. Там, където кулинарията е съчетание от култура, традиция и опит, за които думата „не“ просто не съществува.
Потопете се в света на италианската кухня с Дарин Стойков – рискувате единствено да се влюбите в тази храна завинаги
Заедно ще приготвим:
- Италианска салата Панцанела
- Прясна паста
- Алтернативно тирамису
Испанска кухня
Дата: 17.07.2023, 18:30 - 21:30ч.
Лектор: шеф Дарин Стойков
Обичаме да се забъркваме във всевъзможни кулинарни приключения, които ни отвеждат до всякакви далечни земи. Е, с този курс ще кацнем по-наблизо, но пък пътуването ще бъде впечатляващо.
В курса на Дарин ще се запознаем с разнообразието на испанската кухня, въплътила в себе си богати вкусове и традиции със средиземноморска нотка. Задължително е да си носите само добро настроение и експериментаторски дух.
Заедно ще приготвим:
- Аспержи с яйца
- Паеля с морски дарове
- Десерта Малки райски прасенца