Подаръчен ваучер – най-добрият подарък за рожден ден

Подаръчните ваучери за преживявания и приключения са една от най-модерните тенденции в момента. И нищо чудно:

  • Първо, днес има много агенции, които предлагат подаръчни ваучери за екскурзии, уроци по занаяти, куестове и различни екстремни преживявания.
  • Второ, подаръчният ваучер е перфектният подарък за човек, който, както се казва, си има всичко.
  • И трето, това е наистина необикновен, оригинален и запомнящ се подарък за рожден ден! Дрехите излизат от мода, джаджите се чупят, цветята увяхват, сладкишите свършват, а спомените за ярките преживявания остават с нас завинаги.

Защо подаръчен ваучер за рожден ден е перфектният вариант за подарък?

Защо точно подаръчен ваучер? Не е ли по-лесно да заведете празнуващия на уреченото място и тържествено да платите за развлечението? Всъщност не! Подаръчният ваучер е много удобен формат, защото:

  • Човекът, на когото подарявате ваучера, сам може да избере удобно за него време да изживее приключението си. Подаръчните сертификати са с доста голям период на валидност.
  • Рожденикът може сам да си избере с кого да изживее своето приключение, особено ако сте му подарили подаръчен ваучер за двама.
  • При цялата нестандартност и уникалност на ваучера, можете да изберете не толкова скъпо преживяване. Можете да изберете стойността на самия ваучер за рожден ден. Разбира се, полетите със самолет или ВИП издигане с въздушен балон например не са от най-евтините избори. Но има огромен избор и от бюджетни подаръчни ваучери.
  • Да, изборът на ваучери е огромен: от уроци по танци, грънчарство, рисуване, грим, свирене на музикален инструмент до скачане с парашут или бънджи. Със сигурност ще можете да изберете подходящ подаръчен ваучер за рожден ден за своя човек – спрямо характера му, предпочитанията му, хобитата му.
  • По принцип можете и да не избирате точно определено преживяване, а само сума, н която да се равнява.

Как да изберете подарък преживяване за рожден ден за мъж, жена, двойка?

Подаръчният ваучер за рожден ден е перфектен вариант, ако до празника не е останало много време, в което да можете да се разхождате по магазините в търсене на нещо подходящо. Можете да закупите ваучер за подарък за рожден ден онлайн и дори да заявите да се достави директно по имейл или до дома на „виновника“. Удобно е, ако сте далече, но искате да поздравите близкия си човек за празника.

Ваучер за рожден ден за мъж

Какъв ваучер можете да подарите на мъж – на брат, приятел, съпруг или дори на шефа си? Ето няколко достойни варианта:

Екскурзия

Идеален подарък за рожден ден за хората, които се интересуват от история или архитектура. Разходката с екскурзовод например, макар и в същия град, ще позволи да види познати за него места със съвсем други очи, да ги преоткрие. Ако приятелят Ви е любител на необикновеното, можете да го зарадвате с едно тайно пътуване до непознато място например.

Куестове

Развлечения, които май се харесват на всеки. Между другото, това е още един начин човек да се запознае с нови хора. Куестовете са тематични, а някои агенции организират и куестове навън. Това е перфектен подарък за хора с детективски заложби!

Екстремни приключения

Екстремно преживяване е например скачането с парашут, делтапланер или с бънджи, летенето със самолет или хеликоптер, издигането с балон, офроуд, рафтинг и още, и още. Такъв тип подаръчен ваучер за рожден ден е подходящ за хора, които обичат риска. Впрочем думата „риск“ тук не е съвсем подходяща. Защото независимо колко екстремно ни се вижда приключението, то ще е напълно безопасно – този тип преживявания се организират от професионалисти с наистина огромен опит.

Какъв подръчен ваучер за рожден ден е подходящ за жена?

Разбира се, много от представителките на нежния пол ще оценят и подаръците, които поставихме в категорията „за мъж“. Но специално за дамите има много интересни идеи за преживяване.

Подаръчен сертификат за жена за рожден ден

За красота

Всяка жена би оценила високо подарък – посещение в СПА салон. Още повече ако сте ѝ избрали процедура, за която знаете, че би харесала много.

Уроци

Изборът на уроци е огромен: кулинарни уроци с известни готвачи, уроци по ръкоделие, творчески уроци, по грънчарство, по рисуване, грим и много, много други. Това е един универсален подарък, ще е подходящ дори и ако не познавате жената кой-знае колко добре.

Фотосесия

Много жени искат да се почувстват като супер модел, особено ако са по-млади. Ако приятелката Ви обича да си прави селфита, идеята за професионална фотосесия със сигурност ще и допадне.

Активна почивка

Полет на балон, скачане с парашут, скок с бънджи… Ако питате в която и да е агенция, със сигурност ще Ви кажат, че половината от клиентите им, които избират този тип преживявания, всъщност са жени. Жените също обичат екстремните преживявания!

 Подарък за рожден ден за двама – романтика и не само

Ваучерът за двама е прекрасна идея за подарък за семейна двойка или за Вас и Вашата половинка. Нека разгледаме някои интересни предложения за подаръчен ваучер за двама.

Романтична среща

Няма значение какво ще правите, важното е, че сте заедно. СПА за двама, разходка с лодка, почивка на красиво място, дегустация на вино, вечеря по залез, издигане с балон за двама – всичко това би било подходящо за подарък за двама.

Развлечение за двама

Психолозите казват, че силните усещания, изживени заедно с половинката ни, могат да ни сближат много и да помогнат да се погледнем един-друг с други очи. Подаръчен ваучер за урок по танци, разходка с кон, полет с хеликоптер или самолет, тайно пътуване до непознати дестинации, романтична разходка с яхта по Черноморието – това е един необикновен подарък за двойка, която иска да освежи чувствата си.

Креативни преживявания

Творческите натури винаги са щастливи, когато се проявяват, затова на такъв тип хора би им харесал подарък-ваучер за урок по танци например, урок по пеене или свирене на музикален инструмент, курс по грънчарство (как да не си спомним за филма „Дух“ с Патрик Суейзи и Деми Мур!) или курс по изготвяне на бижута, на който двойката ще може да си направи уникални венчални пръстени например. Вариантите за подаръчен ваучер за креативни личности са наистина много.


Куест

Освен куестове за цели групи, има и такива за двойки. Това е перфектният начин да усетите, че сте един отбор.

Най-подходящият подарък-ваучер за рожден ден

От всички типове приключения и преживявания полетите, разбира се, са най-ярки и универсални. В повечето случаи те не изискват никаква физическа подготовка, подходящи са както за един човек, така и за двойки, а някои от тях и за по-големи групи. Но не е много лесно да се организира – ако за СПА е достатъчно просто да си резервирате час, то за организацията на един полет е необходимо да се съобразите с метеорологичните условия, местността и т.н.

Ако искате да намерите перфектния подарък за рожден ден, разгледайте нашите предложения и не се колебайте да се свържете с нас на телефон +359 940 820 – ние ще можем да Ви дадем насоки, за да бъде изборът Ви възможно най-успешен!