Желанието да зарадвате роднините си и близките си е нещо напълно нормално. Но когато става дума за търсене на подарък, нещата се усложняват: не всеки може да намери бързо подходящ подарък.

В крайна сметка, много хора просто избират да подарят пари. Съвсем не всеки обаче ги харчи само за себе си.

Съвсем друго нещо са подаръците преживявания. Какво е това, на кого е най-добре да се подаряват такива подаръци и как да изберете подарък „Забавление в града“… Нека разнищим този въпрос.

Какво е подарък „Забавление в града“?

Подаръчният ваучер за различни видове забавления в града не е просто подарък „Преживяване“. Това е чудесна възможност да подарите уникални емоции, които в обикновения живот няма как да се изпитат.

Перфектен подарък за жените е преживяването на СПА процедура.

Вариантите за подарък „Забавление в града“ са много – от СПА процедури или вечеря за двама до стая на ужасите. Тоест ще можете да намерите подходящ подарък за всеки, дори и за цяла компания, ако да речем, планирате тим билдинг.

На кого можете да подарите „Забавление в града“?

Всъщност няма никакви ограничения относно това на кого можете да подарите „Забавление в града“, само трябва да знаете поне малко какви са интересите на човека, на който искате да поднесете подарък.

Ако това е невъзможно, може да се спрете на „Подаръчен ваучер“ на определена стойност и човекът сам да избере своето „Преживяване“.

Предимствата на подаръка „Забавление в града“ са наистина много. Основните са:

  • Голям избор от идеи за подарък „Преживяване“ и спрямо времетраенето, и спрямо възрастта, и спрямо предпочитанията;
  • Не обикаляте десетките магазини в търсене на нещо подходящо – поръчвате ваучера онлайн, плащате го и го получавате по електронен път;
  • Забавленията в града са най-различни и на различна стойност, някои от тях биха Ви стъпили много по-малко от материалните подаръци.

Основното предимство е, че това са емоции, преживявания, които остават за цял живот! Те не се износват, не се чупят, не се губят.

Идеи за подарък „Забавление в града“

Всички преживявания условно се делят на активни и неактивни. Сред най-популярните ваучери за „Забавление в града“ за любителите на силни емоции и адреналин са полетите. И предложението „Авиосимулатор“ е едно от най-актуалните в тази категория, когато говорим за забавление в градски условия.

За любителите на високи скорости можете да изберете като подарък „Дрифт шофиране“. А за любителите на истинския адреналин стая на ужасите!

Дриф шофиране е идеално забавление в града за мъжете.

Екстремни подаръци преживявания можете да подарите на хора, които не се страхуват от високите скорости и високия адреналин.

Ваучери за релакс са друга идея за „Забавление в града“. Те са подходящи за всеки, но най-вече нужда от такива ваучери има нежната половина на човечеството, майките, любимите, приятелките. Можете да им подарите класически, тайландски, билков или друг вид релаксиращ масаж. Много популярни са ваучерите за СПА процедури или ритуали за красота.

Забавление в града има за всеки – за мъж или жена, за хора на всяка възраст и независимо от физическата форма.

Подаръкът преживяване „Забавление в града“ отваря вратите към света на силните усещания, радостта и удоволствието. Тези врати могат да се отворят за всеки. За хората, които обичат по-екстремните преживявания, чийто пулс винаги е над 80 удара в минута, и за тези, които търсят хармонията в живота си. За авантюристите, които обожават приключенията, и за тези, които искат да усетят цялата красота на живота. За влюбените, любимите и любящите!

Подарък „Забавление в града“ е подходящ за всеки, който отдавна не е изпитвал възторг или вълшебното усещане, когато всяка клетка в тялото му се „разтапя“ от удоволствие!

Дегустация на вино в София

За хората, които живеят в София, отседнали са за известно време или просто търсят нещо различно, което да си подарят – дегустацията на вино не е просто ритуал за професионалист от винения бранш. Всеки човек може да се научи да дегустира вино и да улавя тънките нотки на ароматите и вкусовете.

Забавление в град София - дегустация на хубво вино в приятна компания.

Ние от Makaroon.bg предоставяме такава възможност за всеки – и за начинаещи любители, и за опитни ценители на хубавото вино. Не просто ще откриете нови вкусове в живота си, но и ще разберете как да си направите собствена винарска изба, как да изберете бутилка вино без консултант и т.н. Ще се научите как да дегустирате вино правилно, за да оцените реално какво имате в чашата си.

Полет на авиосимулатор

Летенето с авиосимулатор е може би единственият разумен избор за подарък „Забавление в града“ за хората, които изпитват ужас от височини, но искат да летят. Усещането за 100%-ова реалност в кабината е гарантирано.

Авиосимулаторът е едно увлекателно пътешествие като пилот. Необходим е само един кратък инструктаж, а след това предстои най-интересното – излитане, приземяване, различни маневри.

Полет на авиосимулатор е уникално забавление в града за хората, които обичат високия адреналин.

Почувствайте се като истински авиатор!

Бързо набиране на височина, лека турбулентност, умерено летене или сложни маневри – на авиосимулатора може да се усети всичко, което пилотите усещат всеки ден в работата си. Кабината е едно към едно с обстановката в истинския самолет до най-малкия детайл, това ще накара човека, на който ще подарите този подарък преживяване, да усети всичко точно така, както се усеща от авиаторите, полетът ще бъде максимално реалистичен.

Това е перфектна възможност да подарите удивителен спектър от емоции от ситуации, с каквито истинските пилоти се сблъскват постоянно. Между другото, точно на такива авиостимулатори те са се учили отначало да пилотират и да отработват уменията си! За обикновения човек авиосимулаторът подарява интересно приключение с неочаквани ситуации и препятствия. Усеща се истинско напрежение, отговорност и цялата прелест от управлението на летателния апарат.

Курсове и уроци като подарък „Забавление в града“

На Makaroon.bg ще откриете колекция от курсове и уроци с увлекателни занимания – от творчески до танцови. Изберете подарък за свой роднина или близък като „Забавление в града“ и му подарете удоволствие!

Уроците и курсовете са оригинален подарък „Преживяване“, което може да се хареса на абсолютно всеки, най-важното е да изберете правилно. Такъв тип подаръци дават на хората необикновеност, създават спомени – за цял живот.


Не търсете сами подходящ курс или урок, при нас ще откриете най-различни теми – интересни обучения, уроци и курсове, сред които за всеки ще има по нещо! За Вас остава само да изберете!

  • За хората, които обичат да творят и харесват ръкоделието, подходящи са уроците по грънчарство или рисуване върху стъкло, изработка на различни неща.
  • За любителите на вкусната храна можете да подарите курс по готвене. Перфектен подарък за жени е свиренето на инструмент или вокални уроци, уроци по танци или уроци по гримиране.
  • Мъжете биха се зарадвали на уроци по свирене на барабан или саксофон например.

Изборът от подаръци за „Забавление в града“ е наистина огромен – само от Makaroon.bg!

При нас ще откриете и предложения за подарък „Забавление в града“ за деца! Единственото, което трябва да направите, е да изберете най-подходящото преживяване за Вашите близки!