Абитуриентският бал е преломен момент в живота на всеки човек. Той е край на съществуването ни такова, каквото го познаваме досега. След завършване на средното си образование официално ставаме пълноправни жители на страната и се превръщаме във възрастни хора със свои отговорности, цели и амбиции. Едни подхождат с нетърпение да влязат в „истинския“ свят, други тъжат по гимназията и безгрижието, което осъзнават, че губят. Разбира се, някои искат да продължат обучението си, главната цел на други е да започнат работа, за да са самостоятелни. Естествено много от тях успяват да съчетаят и двете. Ето защо е необходимо да бъдат възнаградени подобаващо и винаги свързваме бала с подаръци. Подбрали сме няколко специални предложения за вашия абитуриент, с който да го накарате да се почувства специален и обичан.

Обикновено около бала учениците са стресирани – от изпити, учене, подготовка с рокли и костюми за така важния ден. Имат нужда да откраднат мъничко време за себе си, за това изберете перфектния подарък за абитуриент.

Флотация за отпускане и намаляване на стреса от изпитите

Ако завършващият се готви за матури и кандидатстудентски изпити, притеснението и стресът са навлезли в ежедневието му, подарете му релаксиращата процедура флотация. Подходяща е както за господа, така и за дами, а действието, което оказва върху тялото и ума е неповторимо. В днешно време тийнейджърите не оставят телефоните си, получават безкрайно много информация. Количеството й е повече, отколкото умът може да обработи, без да се изтощи. Като добавим и ученето, цялостната картинка показва спешна нужда от релаксация. Флотацията ще подобри способностите за концентрация чрез сензорна депривация. Това е похват, който максимално ограничава и свежда почти до нулата количеството на постъпваща информация от външния свят. Капсулата, в която се влиза, дава възможност на сетивата да се нулират. Водата, в която се потапяме е наситена с полезни вещества като магнезий, който е жизненоважен за организма. Той се изчерпва най-бързо в организма и е необходимо да се приема допълнително. Тялото се отпуска на повърхността на водата и оставаме сами със себе си. Вашият абитуриент ще се почувства като прероден, отпочинал и изпълнен с енергия за подвизите, които го очакват оттук нататък.

Подарък за абитуриент – какво да подарим? - Макароон

Насърчете таланта с ваучер за рисуване

Ако искате да поощрите артистичните заложби на абитуриента, подарете му ваучер за рисуване. Вино и рисуване е преживяване, носещо приятното и отдавна забравено чувство да творим, да държим четка и да смесваме бои. За съжаление, възможностите за себеизразяване в гимназиален етап от образованието са почти несъществуващи - изкуствата остават изцяло на заден план. Не е нужно да можем да рисуваме, за да отидем на вино и рисуване. Не се изискват никакви умения, нужно е само желание да създаваме въображаеми светове, както когато сме били малки. Слънчевите и усмихнати художници обясняват стъпка по стъпка всеки етап от рисуването, като крайната цел не е перфектен резултат, а да си прекараме приятно и да отморим с чаша вино в ръка. Уникалният шедьовър, с който си тръгва всеки участник, може да се закачи на стената и да се превърне в символ, с който абитуриентът да свързва завършването си.

Приключенска игра за добри приятели

Знаем, че не всички приятелства от гимназията се запазват. Възможно е пътищата с някои от съучениците дори да не се пресекат повече. Поощрете ценните приятелства с подарък приключенска игра. Градската приключенска игра сплотява отношенията и създава забавни спомени. Освен това е обогатяваща, тъй като се изискват познания по българска история. Действието се развива в центъра на града, където са скрити указания, а всяка загадка ги насочва към следващата. По време на играта ще получат нови знания, като същевременно опознават и града си. Основната цел на играта е участниците да прекарат приятно и да се сплотят, тъй като влизат в ролята на екип.

Подарък оцеляване в дивата природа

Младите дами и господа са изпълнени с кипяща енергия, която понякога е необходимо да бъде канализирана. Ако решите, че искате да хвърлите младежа или девойката в дълбоките води на живота, бихте могли да го зарадвате за абитуриентския бал с подарък оцеляване в дивата природа. Преживяването е едновременно забавно и сериозно. Младежите ще имат възможност да научат нови неща, да изпаднат в напълно нова ситуация, да свикнат да се ориентират в непозната среда. Момчил Цветанов – човекът, който води групата, лично е работил с екипите на Беър Грилс. Той ще ги научи да се ориентират, да запалят огън с налични средства, да открият безопасен подслон.

Урок по пилотиране за абитуриентите с големи мечти

Докато са малки, доста момчета си мечтаят да станат пилоти. Ако вашият абитуриент е запазил тази своя детска мечта, урок по пилотиране е идеален подарък за бала. Apollo Fox е ултралек двуместен спортен самолет. Полетът е символ на свободата. В този подарък може да вложите именно това значение на завършването на училище - поучаване на свобода, на възможност да види познатия свят през един нов ъгъл и да разшири кръгозора си.

През цялото време в кабинката на самолета има истински пилот, който ще го въведе в основните методи за управление. Завършващият има възможност лично да управлява самолета под неговото ръководство. Гледките, които се разкриват отвисоко, са неотразими – зеленина, природа и простор. Преживяването ще остане запомнено.

Подарък за абитуриент – какво да подарим? - МакароонДруг подходящ подарък за смелите абитуриенти е парасейлинг на язовир Искър

Парасейлингът е онова приключение, което всички сме наблюдавали и сме се възхищавали на авантюристичния дух на реещите се във въздуха хора. Някои от нас са успели да го преживеят, други – все още не. Парасейлингът на язовир Искър е чудесен начин за вдигане на адреналина. Преживяването е забавно и щуро – всичко, което търсят младежите.

Наемът на яхта от гр. Варна ще даде възможност на младежът или девойката да събере най-добрите приятели, с които да прекарат незабравим ден в морето. Ще слушат музика, ще разгледат околността и ще поплават във водите на Черно море. При желание ще имат възможност и за риболов. През ваканцията след края на училище и преди началото на новата учебна година в университета трябва да бъде запомнена и използвана за разтуха и отпразнуване на успешно положените изпити.

Флористика за цветно настроение

За по-умелите дами предлагаме да изберете подарък за абитуриентския бал да бъде уъркшоп по флористика. Флористиката е нещо средно между изкуство и сръчност, като крайният резултат винаги е красота. В зависимост от темата на конкретното събитие ще се научат да съчетават цветята, ще аранжирате собствен букет под напътствията на професионалния ни флорист. Цветарското изкуство предлага развлечение и потопяване в света на цветята, който, уверяваме ви, е магичен. Цветята вдъхновяват със своя упойващ аромат, придават красота и винаги са свързани с емоция.

Ветроходство за начинаещи – идея за ново хоби

Ветроходството е изключително завладяващо, тъй като се състои на открито във воден басейн, докато слънцето грее и прави цялото преживяване още по-приятно. Светът на ветроходството е приключенски и авантюристичен. Никой, който се е качил на ветроходна лодка, не е останал безразличен към този воден спорт. За един урок ще успеете да се запознаете с устройството на лодката и да се повозите, а защо не и да управлявате под ръководството на опитния инструктор. Той ще ви разкаже увлекателни неща и ще ви въведе във ветроходството. Платната, вятъра, отразяващото се във водата слънце ще запленят младия абитуриент и ще го карат да жадува повторна среща с тях.

Уникално дрифт преживяване за млади шофьори

Колите са част от интересите най-вече на мъжката част от завършващите. Шофьорската книжка е като сбъдната мечта за тях. Дрифт пистата е място, на което могат да научат много полезни неща, особено в началото на пътя си като шофьори. Дипломираният автомобилен пилот Васил Жеков ще подходи според индивидуалните възможности на всеки. Ще им покаже трикове в управлението, съвети за различни ситуации, в които ще изпадат в действителност на пътя. Следователно колкото забавно и приятно да е преживяването, то ще е освен това и полезно.

Всички абитуриенти са щури, весели, мислят, че знаят всичко, че предстои животът им да бъде лесен. С подходящия подарък можете да подхраните тези техни разбирания или да покажете, че това не е точно така. Приключването на гимназиалния етап е нов период от живота на абитуриентите. Той е вълнуващ, но същевременно леко плашещ. Носи нови дълго чакани емоции и облекчение след години на труд и положени усилия. Зарадвайте абитуриент, като му подарите подарък преживяване, което ще му остане спомен.