Нестандартните подаръци са като истинската жена – трудно се намира и е невъзможно да бъде забравена. В същото време индустрията за подаръци се е развила вече дотолкова, че е трудно човек да намери нещо, което все още не са срещали приятелите му или любимите му хора. И преди всеки празник човек си бие главата в стената – това вече му е подарявано, а тази идея вече е била използвана на миналия рожден ден. И каквото и да измислите, то вече някога, някъде се е случвало. А оригиналността не търпи повторения!

Идеите за уникално приключение или за сбъдването на мечти, разбира се, са много по-интересни от поредния банален сувенир или дори от някакъв ценен, скъп материален подарък. Защото нестандартните подаръци не са нов телефон или таблет, това е нещо съвсем друго. Материални неща подарява всеки, от колеги и роднини до бизнес партньори.

А на Вас най-вероятно Ви се иска Вашият подарък да е наистина уникален, за да се запомни, при това да се запомни, че е точно от Вас! Защото иначе оригиналността на подаръка губи смисъла си, все пак при поднасяне на подарък страните са две – човекът, за когото е предназначен подаръкът, и човекът, който го поднася.

Но ние живеем в съвременния свят, в който на всеки въпрос може да се отговори. И на въпроса „Какъв трябва да бъде един нестандартен подарък?“ ние отговаряме така – „Преживяванията!“.

Приключение, специално измислено и подготвено от приятел или любим точно за някого, със сигурност ще е най-ценният подарък, защото е нещо дълго обмисляно и избирано. Но днес много малко хора имат време да организират такива преживявания – все пак това нещо трябва да се подготви, да се организира, да се звъни по телефони, да се уговаря. А близките Ви не заслужават да тънат в куп неща, които всеки може да им подари.


Но ние от Makaroon.bg можем да решим този проблем, защото организацията е изцяло наша отговорност. И това е една универсална формула за нестандартен подарък! Това, което по-рано е изисквало да се влагат много усилия и време, сега просто трябва да се закупи. При това цялото чудо на този тип подаръци остава непокътнато – споменът, уникалността, изживяването! И ако Ви е трудно да изберете тема, която да е подходяща за Вашия човек, нашият богат каталог от предложения за подарък преживяване със сигурност ще Ви даде добри идеи!

Няма ограничения в цените, нито в сферата на преживявания – предлагаме ваучери за всяка възраст, вкус и джоб! И с минимум усилия Вие ще можете да сбъднете мечтата на близък за Вас човек: само няколко минути ще отнеме от Вашето внимание, за да изберете перфектния нестандартен подарък за любимата, която може да се отпусне и да прекара един перфектен ден в СПА салона; за майка си, която да си почине на един урок по рисуване върху стъкло или на курс по готварство; на баща си, който обича да се наслаждава на природата и ще оцени една разходка по дивите места в България.

Представете си колко щастливи ще са те, докато използват подаръка си! И разбира се, ще са очаровани от това колко нестандартен и оригинален подарък сте им избрали Вие!

Каквото им да Ви е необходимо – скромен подарък за колега или зашеметяваща изненада от един бизнес ръководител за друг – при нас ще откриете всичко. Представете си например колко подходящо за тим билдинг ще е един ваучер за колектива на работа за съвместно забавление и отмора!

Отворете за себе си фантастичния свят от нестандартни и оригинални подаръци преживявания заедно с Makaroon.bg.

Топ 7 предложения от Makaroon

Искате подаръкът Ви да се помни цял живот? Забравете за практичните и удобни вещи, които всеки може да си купи и сам. Подарете силни емоции! Защото в днешно време, в което ни ръководят само консервативни решения и прагматични хора, имаме нужда от щипка безразсъдство, за да си подслаждаме от време на време живота.

Лекарите казват, че силните усещания влияят положително на здравето. Това е така, защото човек, който изпитва силни емоции, произвежда хормони на щастието. Те са като гориво за организма ни: чувстваме се по-активни, нивото ни на стрес се понижава, болката се притъпява, работата на мозъка ни се ускорява. Затова е добре периодично да поднасяме на близките си незабравими подаръци.

За Вас отделихме 7 от най-добрите нестандартни подаръци преживявания за Вас:

1. Разходка с АТВ

Любителите на екстремния отдих ще оценят идеята Ви за подарък преживяване – интересни офроуд маршрути, природа и силни емоции от една прекрасна разходка с АТВ. Сложността на маршрута може да се избере, но все пак най-силни емоции предоставят планинските терени с възвишения и спускания, гористи местности и пясъчен терен.

Вашият приятел или съпруг може да се наслади на една страхотна разходка с АТВ със съдействието на опитен инструктор. В пакета на тази услуга влиза наем на превозното средство, инструктаж, гориво, оборудване на ползвателя. Предлагаме и офроуд приключение с АТВ за повече хора.

2. Урок по пилотиране на самолет

Къде другаде може да се усети истински свободата, освен във въздуха? Още повече, когато сами управлявате самолет! Ако детската мечта на човека, за който търсите подарък, е да покори небесата, а все още не се е сбъднала, този подарък преживяване ще му даде възможност да бъде пилот на самолет поне за малко.

За полета със самолет с инструктор не са необходими някакви специални умения или образование, достатъчно е да се следват съветите на инструктора и да се чуе самият инструктаж преди приключението.

Полетът със самолет се осъществява с опитен инструктор, който ще поема управлението при нужда или при желание да се полюбувате на прекрасната гледка.

3. Скок с бънджи

Да преодолееш страховете си, да изпиташ своята решителност и да усетиш огромния прилив на адреналин със скок с бънджи – това всеки трябва да го опита! Най-често локациите за такъв нестандартен подарък са на открито – мостове над реки с живописни гледки. А усещанията от това преживяване могат да се запечатат с видеокамера, ако решите. Това ще напомня винаги за изпитаните чувства и могат да се превърнат в много впечатляващо съдържание за социалните мрежи.

4. Панорамно издигане с балон

Да усетите вятъра в лицето си и да се полюбувате на красотата около себе си – можете го с една страхотна идея за подарък приключение – панорамно издигане с балон. Самият полет трае около половин час, а цената на ваучера зависи от броя хора в коша на балона. Можете да подарите ваучер за издигане с балон за един човек, за двама или пък за цяла група.

Подарък преживяване за един, двама или група хора - панорамно издигане с балон.

Местата за издигане с балон са предварително определени – това са възможно най-красивите места в България, с най-впечатляващите хоризонти – гъсти гори, реки, поля и планини. Можете да заявите и заснемане с камера, за да бъдат запечатани вовеки тези уникални моменти.

5. Дрифт шофиране

Момчетата порастват, но любимите им играчки си остават колите. И Вие можете да подарите истинско щастие на любителите на автомобилния спорт, като подарите ваучер за дрифт шофиране. Това преживяване дава голям опит за безопасно шофиране, подобрява скоростта на реакциите на пътя и шофьорските умения на човек. При дрифт шофирането инструктор провежда обучение по високоскоростно управление и завиване, екстремно спиране и много други, които помагат на шофьора да контролира ситуацията на пътя.

6. Стрелба с огнестрелно оръжие

Нестандартен подарък преживяване за мъж - урок по стрелба с оглестрелно оръжие.

Поне веднъж в живота на всеки мъж му се е искало да влезе в амплоато на Джеймс Бонд, който владее виртуозно оръжието. И един урок по стрелба ще накара човека да се почувства като професионалист с пистолета. В началото на това приключение инструкторът ще запознае притежателя на подаръка с оръжието, с неговите характеристики, с елементите му, а също така ще покаже как се борави правилно с пистолет. Стрелбата с огнестрелно оръжие ще е едно безопасно приключение, ако разбира се, се следват инструкциите на инструктора.

7. Ваучер на стойност

Ако искате да дадете възможност на човека, за който търсите подарък, сам да избере какво да преживее, можете да закупите ваучер на определена стойност. Така със сигурност ще уцелите право в десетката. Ще поднесете един наистина оригинален и нестандартен подарък, без да ограничавате адресата му с точно определено преживяване.

Нашите ваучери са с достатъчно дълъг срок на валидност, така че притежателят на ваучера ще има достатъчно време да избере възможно най-добрия подарък за себе си и да остане доволен и щастлив. А Вие… Вие ще бъдете запомнени до живот!