Оригинален подарък „Преживяване“, или къде се продават мечти?

Защо хората не могат да летят като птиците?

Могат! Не сте ли опитвали досега? Не е трудно да го поправите! Подарете на себе си или на близките си подарък „Преживяване“ – лесно е, оригинално е и ще се оцени високо!

Подаръкът „Преживяване“ е това, което Ви трябва на Вас или на Вашите близки, ако искате да се заредите с адреналин и незабравими спомени.

Как да изберете подходящ подарък „Преживяване“ за най-близките си?

Помните, всичко помните, разбира се! С какво възхищение гледа половинката Ви самолетите, покоряващи небето. Как Ваш приятел на всеки рожден ден разказва за уникалното преживяване на джип, което е изживял преди 5 години. Как тъжно въздиша приятелката Ви всеки път, когато споменете за романтичен полет на балон.

Не измъчвайте близките си, приятелите си, любимия, колегите да чакат дълго да се сбъднат мечтите им! Всички имаме нужда от преживявания, без които животът би бил пуст.

Урок по пилотиране на самолет, полет с хеликоптер, скачане с парашут - подарък преживяване за близки и роднини.Можете да подарите всякакъв подарък „Преживяване“ на най-близките си – изборът е огромен: екстремен полет или пътуване, романтична разходка за двама, СПА процедури, изненада за гастрономите, обучителни курсове, фотосесии. Такъв подарък се помни за цял живот!

Видове подаръци „Преживявания“ за най-близките Ви хора:

Подарък „Преживяване“ за мъж

Кой мъж не харесва екстремното? За безстрашната половина на човечеството има полети на самолет с елементи от висшия пилотаж, дрифтинг на спортни автомобили и много други преживявания.

Много силни усещания дават скачанията с парашут – истинско изпитание за смелост и възможност да преодолеят страховете си. В момента, в който парашутът се отвори, Вашият човек ще забрави за всички проблеми и ще усети само див възторг и луда радост.

За по-дълъг полет можете да изберете полет с парапланер или делтапланер. Инструкторът ще направи във въздуха няколко зашеметяващи трика. Но и без това летенето нависоко с птиците е наистина завладяващо приключение! Неслучайно много жени купуват такива подаръци „Преживявания“ на половинките си, за да могат мъжете им да се порадват искрено на усещането.

За любителите на височините са подходящи полетите с хеликоптер, жирокоптер, спортни и реактивни самолети. Мечтал ли си е винаги Вашият мъж или най-добър приятел да опита да управлява самолет или хеликоптер? Това е абсолютно възможно – под ръководството на опитен пилот инструктор.

Преживяванията „на земя“ също са много! Много високо се ценят от мъжете спортното шофиране или офроуд с бъги. Не по-малко ярки спомени ще оставят флайборд, карането на джет, рафтинг.

Подарък „Преживяване“ за мъже може да бъде и някакъв курс – по стрелба с лък или с различни видове огнестрелно оръжие, а защо не и урок по готварство или нещо друго по-малко екстремно?

Подарък „преживяване“ за жена

Ако всеки мъж обича силните преживявания, то всяка жена, преди всичко, иска да е неотразима. Така че един от най-добрите подаръци „Преживявания“ за жени са СПА процедурите и ритуалите за красота. Ако искате истински да зарадвате една жена с подарък, изберете за нея „преживяване“ – тайски масаж, японска терапия, тайландски масаж, флотация!

Перфектен подарък преживяване за жени е масаж или друга СПА процедура.Не по-малко актуални за една жена са подаръците тип курсове по грънчарство, кулинарни уроци и много други.

А за спортните натури подходящи са уроците по йога, танци, фитнес.

Защо пък да не подарите „мъжки“ подарък на близка до Вас жена? Много дами летят с възторг на парапланер, скачат с парашут или с бънджи, обожават дрифтовете! В крайна сметка, такъв подарък „Преживяване“ ще впечатли близките Ви и няма никога да бъдат в категория „обикновени“.

Подарък „Преживяване“ за двама

Да направите предложение за брак на любимата си или просто да се направите щастливи един-друг с нови преживявания, които само ще подсилят любовта Ви – това е повод да се възползвате от подарък „Преживяване“ за двама!

Можете да излетите в небето на балон, на хеликоптер, на самолет, да се възхищавате заедно на красотата, която се открива отвисоко. Ако сте заедно, ако сте от активните двойки, полет за двама на парапланер или на хеликоптер, гмуркане – това са преживявания точно за Вас!

Класическият вариант за подарък „Преживяване“ е безупречно организирана романтична вечеря в красив ресторант или дори на покрива на някоя висока сграда, посещение на курсове по танци.

Знаем, че смяната на обстановката освежава чувствата. Така че защо не излезете извън града? Има огромно разнообразие от преживявания сред природатаяздене на кон, романтичен уикенд в планината или изключително нестандартна нощувка в юрта само за Вас двамата? Махнете се за малко от града, избягайте от забързания и изпълнен с ангажименти и задачи живот – опитайте хубаво вино, хапнете вкусна храна, разходете се сред дивата природа, бъдете заедно – заслужавате този миг!

Подарък „Преживяване“ за колеги

Нищо не заздравява екипния дух така, както съвместните преживявания, особено ако са изпълнени с положителни емоции!

Измъкнете се от офиса, забравете за работата, отпуснете се истински след работа. Перфектен положителен тласък за екипа Ви е да си подарите полет с парапланер. Дълго време ще си спомняте емоциите и ще се забавлявате на работа, припомняйки си страхотните моменти заедно!

Подарък преживяване за колектива на работа - пейтбол за тим билдинг.Ако някой от екипа Ви се страхува от откритото небе, можете да си организиране игра на пейнтбол! Със сигурност забавата ще е голяма, ще можете да измисляте заедно стратегии и тактики, да се учите да разчитате и да се доверявате един на друг и със сигурност настроението ще е на 6!

Подарък „Преживяване“ за цялото семейство

Семейните подаръци „Преживявания“ помагат на всички в семейството да се абстрахират от ежедневието и битовизма, да се погледнат с нови очи. Но при избор на такъв подарък трябва да вземете предвид всички детайли, за да се хареса както на възрастните, така и на децата в семейството.

Ясно е, че няма как да пуснете детето да лети само с парашут, а със сигурност много ще му хареса да види света отвисоко и да се почувства като птица! Така че за семейни преживяванияподарък за най-близките Ви – много подходящи са полетите с балон, с хеликоптер или със самолет. Така ще можете всички заедно да се насладите на гледката!

Великолепен семеен подарък „Преживяване“ е аквапаркът, там има както екстремни неща, така и безопасни зони за най-малките. А можете цялото семейство да отидете на урок по грънчарство! Възможно е дори и най-строгите мъже да се почувстват превъзходно на нещо такова. А децата имат нужда да творят точно толкова, колкото имат нужда и от въздуха!

Откъде да купите подарък „Преживяване“ за най-близките си?

Компаниите, които се занимават с необикновени подаръци, са много. В Makaroon.bg ще откриете на едно място най-различни подаръци „Преживявания“ за всякакъв повод и без повод! Единственото, което трябва да направите, е да разгледате нашата широка гама от предложения за подарък и да изберете най-подходящия за Вас и Вашите близки.

Ако имате нужда от помощ или имате някакви съмнения и страхове – обадете ни се и ще получите информация и препоръки по всеки възникнал въпрос! Очакваме Ви!

Преживявайте живота, не преминавайте просто през него!