Меню
Меню
Количка

Кулинарен Курс по избор - Мастършеф у дома

Кулинарен Курс по избор | Makaroon.bg
Кулинарен Курс по избор | Makaroon.bg
Кулинарен Курс по избор | Makaroon.bg
Кулинарен Курс по избор | Makaroon.bg
Кулинарен Курс по избор | Makaroon.bg
Кулинарен Курс по избор | Makaroon.bg
Безплатна
доставка
Кулинарен Курс по избор | Makaroon.bg
Кулинарен Курс по избор | Makaroon.bg
Кулинарен Курс по избор | Makaroon.bg
Кулинарен Курс по избор | Makaroon.bg
Кулинарен Курс по избор | Makaroon.bg
Кулинарен Курс по избор | Makaroon.bg
Кулинарен Курс по избор - Мастършеф у дома
145.00 BGN
Без данък: 145.00 BGN

Възможни варианти

×

Кулинарен Курс по избор - Мастършеф у дома

Кулинарен Курс по избор от Makaroon.bg

Една част от хората умеят да готвят, но искат да подобрят уменията си в кухнята. Други хора са още новобранци в това си начинание и се стараят по всякакъв начин да извлекат най-доброто от тайните в кухнята.

Ако и Вие желаете да подобрите уменията си или сте начинаещ, жаден за нови знания и да прекарате време в интересна компания, сега е моментът да се впуснете в кулинарно приключение.

Опитайте нашите кулинарни предложения с невероятното трио - Men in the kitchen - участници в ТВ кулинарното шоу MasterChef 4 - Кольо Минчев, Даниел Радойков и Николай Немигенчев.

Може да изберете между следните курсове:


Мексиканска кухня

18.12.2024 - 18:30 - 22:30ч.

Лектор: Николай Немигенчев

Всяка хапка от ястията в мексиканската кухня крещи „Оле!“

Силни и пикантни вкусове, многообразие от цветове, гъделичкащи небцето подправки – тази кухня обединява в себе си традициите на местните индианци и на испанските заселници и поради тази причина е така експлозивна и разнообразна.

Тостадас с Тинга до Поло, акомпанирана със свежо гуакамоле, сос със заквасена сметана и запечен кашкавал. Енчиладас с Моле бланко и пилешко. Чилес ен Ногада – една от култовите мексикански класики – печени зелени чушки пълнени с микс от свинско и говеждо мляно месо, много ядки, сушени и свежи плодове с копринен бял сос с мляко, козе сирене, крема сирене и орехи. Мексиканско трес лечес с мус със заквасена сметана и канела и кремю с манго


В света на макароните и пандишпана

12.12.2024 - 18:30 - 22:30ч.

Лектор: Ники Немигенчев

Men in the Kitchen ще ни поведат на сладко пътешествие в света на френския макарон и пандишпана.

В няколко часа ще усвоите тънкостите в приготвянето на класически френски макарони и пандишпан, с които ще смаете всеки гост у дома.

На курса заедно ще приготвим и опитаме:

  • Мохито макарони с ганаш мохито – сладък спомен за лятното време
  • Класически шоколадови макарони с шоколадов ганаш
  • Малинови макарони с перфектния кърд крем от малини
  • За да съчетаем всичко в един красив десерт: Перфектният генуезки пандишпан с трио макарони и ванилов сладолед с бурбонска ванилия, без машина за сладолед.

Десерти с Ники Немигенчев - Част 2

16.10.2024 - 18:30 - 22:30ч.

Лектор: Ники Немигенчев

Време е за нещо сладко! И то не какво да е – в любимия курс на много кулинари ви очаква ново меню с удивителни десерти, които ще погалят сетивата ви.

На курса заедно ще приготвим и опитаме:

  • Понички Каквито не сте яли никъде в София – или класиката Бостън крем
  • Сочни кукита с шоколад, инспирирани от Ливейн бейкъри Ню Йорк
  • Les madeleines  – сочни мадлени по стара френска рецепта, сервирани с шоколадово Кремю

    Кубинска улична кухня

    Очаквайте нова дата през януари 2025г.

    Лектор: Ники Немигенчев

    Всяко място по света предава своя дух чрез храната. А уличната храна е нещо, което всеки запален кулинар търси при своите туристически пътешествия.

    Заедно ще приготвим и опитаме:

    • Крокетас с шунка, домашна майонеза и сос чимичури
    • Кубински сандвич с Мохо свинско и шунка
    • Емпанадас с говежда кайма
    • Десерт „Turron de Coco“ – десерт с кондензирано подсладено мляко, кокосово мляко, кокосови стърготини и шоколад

    Японска кухня с Ники - Част 3

    17.10.2024г- 18:30 - 22:30ч.

    Лектор: Ники Немигенчев

    Японската храна е красива, изискана, вкусна и доста полезна. Изобщо, да е вкусно е нещо, на което японците много държат и възхваляват по време на хранене. И как да е иначе, когато фокусът на тази кухня е върху качеството на продуктите и тяхната свежест.

    Ще ви отведем в страната на изгряващото слънце с шеф Ники Немигенчев и невероятното меню от третата част на супер популярния курс Японска кухня.


    Заедно ще приготвим и опитаме:

    • ТОРИ ПАЙТАН рамен в комбинация със скариди Еби
    • Тонкатсу свинско със специален тонкатсу сос
    • Сладолед с изпечен черен сусам и маслени бисквити с черен сусам

    Домашна Италианска кухня

    Очаквайте нова дата през януари 2025г.

    Лектор: Ники Немигенчев

    Пренесете се сред малките улички на Италия, по които се носи аромат на прясно приготвена традиционна кухня.

    Ники Немигенчев ви кани на пътешествие, в което заедно ще открием завладяващия вкус на домашната италианска кухня.

    Заедно ще приготвим и опитаме:

    • Липтауер от региона на Триест
    • Аранчини с моцарела, праз и тиква
    • Равиоли с плънка от свинско и мортадела, и сметанов сос с пекорино и пармезан
    • Царевични сладки от Пианеца със сорбе от круши.

    Тайландска кухня с Ники

    22.10.2024 - 18:30 - 22:30ч.

    Лектор: Ники Немигенчев

    Добре дошли на кулинарен курс, който ще ви запознае с екзотичната азиатска кухня!

    Шеф Ники Немигенчев ще ви преведе през сладко-солено-киселите вкусове на тайландските ястия и ще ви насочи как сами да приготвите невероятно вкусно и атрактивно меню.

    Заедно ще приготвим и опитаме:

    • Царевични кюфтенца със сладък чили сос – сочни и ароматни, тези кюфтенца ще ви омагьосат с вкуса си.
    • Цяло печено пиле с лайм, поднесено с тайландски празничен ориз.
    • Пържени банани, поднесени със сладолед с лимонена трева.

    Ливанска улична храна

    Очаквайте нова дата през януари 2025г.

    Лектор: Николай Немигенчев

    Ливанската кухня е една от най-здравословните и разнообразни в Близкия Изток и най-познатата у нас от всички кухни в Арабския свят – цветна, ароматна, лесна за приготвяне, в същото време апетитна и питателна.

    В този кулинарен клас Men in the Kitchen ще ви отведат на кулинарно пътешествие по колоритните улички на Триполи.

    Заедно ще приготвим и опитаме:

    • Хляб Манакиш със Заатар и Акауи сирене
    • Хумус с печено червено цвекло и карамелизирани лимони
    • Баба Гануш
    • Салата Фатуш
    • Плосък ливански хляб с агнешка шаурма и фалафели
    • Кюнефе със захарен сироп с розова вода

    Как да направим перфектния бургер

    Очаквайте нова дата през януари 2025г.

    Лектор: Men in the Kitchen - Николай Немигенчев

    Не знаем за вас, но ние сме срещали това иначе просто ястие – класическия бургер, добре приготвен най-вече в домашна среда.

    Ако и вие сте от почитателите на това гениално откритие, ви каним на нашия специален курс, в който ще се учим как да приготвим наистина неустоим бургер и кои са детайлите към него, които ще го отличат и ще накарат вас и гостите ви да не го забравяте.

    Заедно ще приготвим и опитаме:

    • Бриош питка по класическа френска рецепта
    • Класически начин за направа на майонеза
    • Домашен кетчуп
    • Овкусяване на говежда кайма и как точно да изпечем кюфтето
    • Супер марината за пилешко бутче и как да направим перфектното хрупкаво пилешко
    • Неустоими пържени картофи – както се правят в Белгия
    • Барбекю сос

    Френска класическа кухня

    20.11.2024 - 18:30-22:30ч.

    Лектор: Николай Немигенчев

    В този клас тръгваме по стъпките на Жорж-Огюст Ескофие – френски майстор-готвач, който полага основите на кулинарните традиции на 20-и век и класическата френска кухня. Огюст Ескофие вярва, че сосовете са в основата на неповторимостта на ястията и че фокусът е върху вкуса, хранителните качества и лекотата.

    Заедно с Николай Немигенчев ще се потопите в дълбочина във философията и практиката в приготвяне на класически френски ястия.

    Заедно ще приготвим и опитаме:

    • Биск от скариди с фон блан
    • Говеждо филе с крем от пресен грах, глазирани моркови, картофи фондант и сос  Беарнес
    • Бриош хляб
    • Виенски бисквити със сладолед с бурбонска ванилия и поширани круши в бяло вино с пралине от бадеми


    Услугата включва :

    • Кулинарен урок по избор за един човек с Men in the kitchen
    • Всички необходими продукти за готварския курс
    • Квалифициран преподавател/ учител 

    Допълнителна информация :

    • Приготвената храна ще бъде консумирана от участниците след края на курса
    • Кулинарите курсове се провеждат на бул. Черни връх 32
    • Необходима е предварителна резервация и избор на готварски курс
    • Кулинарните уроци се организират на определени дати и резервацията зависи от натовареността на групата
    • На ваучера ще има телефон за връзка с кулинарното училище
    • Сертификатът е валиден 12 месеца от датата на закупуване

    За всички останали въпроси, моля запознайте се със секцията с Често задавани въпроси , Общите условия на Makaroon.bg 

    Или се свържете с нас на телефон: +359 899 940 820

    Локация
    РегионБлизо до София
    Подходящо за
    Подходящ заЗа Нея, За Него и Нея
    Цена
    Цена100лв - 200лв

    Кулинарните курсове се провеждат на бул. Черни връх 32.

    Работно време: Кулинарните курсове се организизат след работно време.

    Две възможности за опаковка и доставка :

    • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

    Идеален вариант за подарък в последния момент !

    • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт - безплатна доставка.

    Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

    • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път, наложен платеж при доставка.

      Отзиви

      Напишете отзив

      Рейтинг
      Лош Добър

      Локация и работно време

      Кулинарните курсове се провеждат на бул. Черни връх 32.

      Работно време: Кулинарните курсове се организизат след работно време.

      Доставка и плащане

      Две възможности за опаковка и доставка :

      • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

      Идеален вариант за подарък в последния момент !

      • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт - безплатна доставка.

      Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

      • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път, наложен платеж при доставка.
        Contact Makaroon.bg via Facebook Messenger