Кулинарен курс по избор за напреднали

Кулинарен курс по избор за напреднали - 163.00 | Makaroon.bg

*Електронен сертификат - изпратен по имейл, готов за принтиране

 

*Сертификат в подаръчен плик - доставка (не е вкл. в цената) с куриер на посочен адрес

 

*Оформи за подарък - оставете послание на сертификата

Марка: Гурме ЕООД
Модел: Menu002
Наличност: Наличен
125.00BGN

* Изберете опаковка:

Оформи за подарък
Сертификатът да е подарък за:

Остави послание тук:

Бр: Купи

Кулинарен курс по избор за напреднали от Makaroon.bg

 

Една част от хората умеят да готвят, но искат да подобрят уменията си в кухнята. Други хора са още новобранци в това си начинание и се стараят по всякакъв начин да извлекат най-доброто от тайните в кухнята.

Ако и Вие желаете да подобрите уменията си или сте начинаещ, жаден за нови знания и да прекарате време в интересна компания, сега е моментът да се впуснете в кулинарно приключение.

На Ваше разположение са кулинарни уроци свързани с тайните на професионалистите. Ще усвоите непознати кулинарни умения, ще приготвите нови, оригинални рецепти и накрая ще дегустирате приготвените ястия :

На Ваше разположение са следните курсове :

 

Любими супи - 03.04.2021, 10:00 - 16:00ч

Лектор: шеф Ивелина Иванова

Спор няма, че супата е сред най-засищащите и полезни блюда. Тя може да има безброй лица –лека бистра и ефирна или плътна, гъста и много хранителна.

Със застройка или не, тя е важначаст от диетата на всяко семейство. На този курс ще приготвим заедно 12 супи с различнитехники, текстури и вкусове, които гарантирано ще станат любими на цялата фамилия.

• Запечена доматена кремсупа
• Турска супа с телешки език
• Гъбена чорба с киселец и мента
• Рибена супа със скариди
• Пилешка супа с бадеми
• Супа от царевица и печени чушки
• Кремсупа от тиквички, грах и топено сирене
• Пролетно минестроне с прясна паста
• Кремсупа с целина, орехи и синьо сирене
• Студена кремсупа от авкадо и краставици
• Кремсупа от картофи и печен чесън със спанак и сирене
• Супа от коприва и овесени ядки

 

Баклава от близо и далеч - 09.04.2021, 10:00 - 16:00ч

Лектор: шеф Ивелина Иванова

  • Турска точена баклава
  • Азербайджанска баклава
  • Арменска pakhlava
  • Баклава „Шоколадови гнезда“
  • Баклава с шоколад, маскарпоне и сироп с кафе
  • Сладоледена баклава

Модерни френски сладкиши- 10.04.2021, 10:00 - 16:00ч

Лектор: Тони Ламбер

  • Фантастик с праскови, пъпеш и мента – полу-тарт, полу-кейк, гарниран с крем и свежи плодове. Запазена марка на известния Кристоф Мишалак
  • Хармония – макарон гигант с крем от шам-фъстък и ягоди.
  • Шоколадов тарт по рецепта на шеф-сладкаря на Риц, Париж – Франсоа Пере.
  • Баба пина колада – съвремен вариант на Баба о ром – лек сиропиран сладкиш с ананас и кокос

 

Бързо меню за гости - 13.04.2021, 14.04.2021, 18:00 - 21:00ч / 13.07.2021, 14.07.2021, 18:00 - 21:00ч

Лектор: шеф Ивелина Иванова

  • Свинско бонфиле с нар и орехи
  • Хрупкав лаврак с грахово песто и репички в масло
  • пухкав царевичен хляб
  • Гратен от риба и морски дарове
  • Питка с моркови, орехи и синьо сирене
  • Кладница на фурна с чесън и мащерка
  • Кашкавалени кюфтенца с праз
  • Пълнена питка със зеленчуци и сирене
  • Телешко в уок с гъби и чесън
  • Бързи бели канелони
  • Пълнено хрупкаво пилешко филе
  • Шоколадов крем с авокадо и банани
  • Бисквитена торта с нутела, карамел и ром в чаша

Тайните на ориза - 20.04.2021, 21.04.2021, 18:00 - 21:00ч

Лектор: шеф Ивелина Иванова

  • Ризото с хрупкав октопод
  • Аранчини /сицилиански оризови кюфтенца/ с пълнеж от сушени домати и моцарела
  • Оризови кюфтенца в индийски стил
  • Печен ориз с доматчетаконфи и източни аромати
  • Джамбалая
  • Ориз по китайски с пиле и скариди
  • Черен ориз с кедрови ядки и зеленчуци в пакетче
  • Пълнени чушки с ориз и песто на фурна
  • Пиле със зеленчуци и пухкав ориз на фурна
  • Баница с ориз, праз и сирене
  • Оризови баклавички
  • Сютляч или мляко с ориз в турски стил

Козунаци и боядисване на яйца с естествени багрила - 29.04.2021, 10:00 - 17:00ч

Лектор: шеф Ивелина Иванова

  • плетен козунак с мариновани сушени плодове
  • вкусни и пухкави бриоши с какаов пълнеж
  • Ще боядисате най-красивите яйца на света с естествени багрила.

Сладкиши за пролет и Великден - 25.04.2021, 10:00 - 16:00ч

Лектор: шеф Деси Томова

  • Шоколадов мус с бял шоколад и малиново кули (малинов сос)
  • Великденски шоколадови бисквити
  • Лешников крокан (за украса или допълнение към десерт или сладолед или за похапване като сладък снакс)
  • Домашен карамелен сос (в бурканче за подарък или акцент в любимм сладкиш)
  • Меки бадемови бисквитки без брашно
  • Спаначена торта

Пролетно вегетарианско меню - 18.05.2021, 19.05.2021,  18:00 - 21:00ч

Лектор: шеф Ивелина Иванова

  • Салата от рукола, мариновани тиквички и пъдпъдъчи яйца
  • Лазаня от тиквички със сос от спанак, билки и сиренца
  • Чипс от тиквички на фурна със сос айоли
  • Киш с аспержи и синьо сирене
  • Кремсупа от аспержи
  • Ароматно къри с пресни картофи
  • Сармички от лапад с ориз, зелен лук и бадеми
  • Родопска каша от коприва с яйца и орехи
  • Гръцка царевична пита с лапад, спанак и киселец
  • Черешов пай с бадеми и марципан
  • Панакота с кисело мляко, мед и ягоди

Здравословни торти и сладкиши без захар и глутен - 21.05.2021, 10:00 - 16:00ч

Лектор: шеф Ивелина Иванова

  • Торта Гараш в два варианта /веган и с яйца/
  • Торта Сахер в два варианта /веган и с яйца/
  • Шоколадови бисквити с фурми и лешници
  • Веган фитнес мъфини с лешников крем
  • Кайсиеви пастички

Италианска кухня - 25.05.2021, 26.05.2021, 18:00 - 21:00ч

Лектор: шеф Ивелина Иванова

  • Жардиниера – италианска салата по милански
  • Пастичо от домашни канелони с младо телешко по римски
  • Италиански кюфтенца в зелeви листа от Бергамо
  • Ризото с червен ориз, гъби и печен чесън
  • Картофени ньоки със сос от горгондзола
  • Тюрбан от риба с мус от финокио и шафран от Ното
  • Pane Bianco – пухкави бели хлебчета със сушени домати и зехтин
  • Каноли с рикота, смокини и шамфъстък
  • Семифредо с лешници и амарето, ябълков карамел и хрупкави лешникови трохи

Корейска кухня - 29.05.2021, 10:00 - 16:00ч

Лектор: шеф Ивелина Иванова

  • кимчи – прословутата корейска туршия от китайско зеле, ряпа, лют пипер и чесън
  • чапче – най-популярното ястие с паста, телешко и зеленчуци на Корейския полуостров
  • кимбап – рулца от водорасли и ориз с различни добавки и пълнежи, корейският вариант на японското суши
  • манду – корейски пелмени на пара с различни пълнежи
  • якгва – корейски сладки с джинджифил и сусам

Мароканска и ливанска кухня - 08.06.2021, 09.06.2021,  18:00 - 21:00ч

Лектор: шеф Ивелина Иванова

От мароканската кухня:

  • марокански хляб rghayef
  • пикантна бакла
  • кускус със зеленчуци от Маракеш
  • пастила с пиле и бадеми
  • печена риба с марокански със сос чермула
  • телешки тажин със сини сливи и кайсии

От ливанската кухня:

  • зимна салата табуле с нар и мента
  • ливански хляб пита
  • баба гануш
  • маклубе с агнешко и ароматни подправки
  • пилешко киббе с плънка
  • сладкиш с орехи, шамфъстък и лимон

Брънч и парти рецепти - 12.06.2021, 10:00 - 16:00ч

Лектор: шеф Ивелина Иванова

  • Яйца по бенедиктински с бекон или пушена сьомга
  • Еклерчета с камамбер и бадеми
  • Плодови бургери
  • Тарталети с дроб от треска
  • Доматчета с пастет от синьо сирене
  • Царевични палачинки с червен хайвер
  • Терин с пушена сьомга и кремсирене
  • Рулца с течен шоколад, лешници и сусам

Класически и модерни сосове - 29.06.2021, 30.06.2021,  18:00 - 21:00ч

Лектор: шеф Ивелина Иванова

Лятно вегетарианско меню - 06.07.2021, 07.07.2021,  18:00 - 21:00ч

Лектор: шеф Ивелина Иванова

  •   Лятна салата с праскови, малини и радикио с ароматен дресинг
  • Свежа пикантна салата от домати, краставици, мента и кисело мляко
  • Студена супа от краставици и бадеми
  • Канелони със зеленчуци на фурна
  • Лятна мусака с булгур
  • Рататуй с печено козе сирене
  • Зеленчукова лазаня
  • Паеля с артишок и зелен фасул
  • Фритата с печени доматчета, тиквички и пармиджано
  • Тарт с карамелизиран лук, прясно сирене, домати, тиквички и босилек
  • Лимонов кейк с малини и бадеми
  • Хрупкав сладкиш с праскови и кайсии
Локация
РегионЗападна България

Услугата включва :

  • Кулинарне урок по избор за един човек
  • Всички необходими продукти за готварския курс
  • Квалифициран преподавател/ учител 

Допълнителна информация :

  • Приготвената храна ще бъде консумирана от участниците след края на курса
  • Необходима е предварителна резервация и избор на готварски курс
  • Кулинарните уроци се организират на определени дати и резервацията зависи от натовареността на групата
  • Сертификатът е валиден 6 месеца от датата на закупуване

За всички останали въпроси, моля запознайте се със секцията с Често задавани въпроси , Общите условия на Makaroon.bg 

Или се свържете с нас на телефон: +359 899 940 820

Адрес: София, ул. Лъчезар Станчев 5

Работно време: Кулинарните курсове се организизат след работно време или през уикенда.

 

Две възможности за опаковка и доставка :

 

  • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

Идеален вариант за подарък в последния момент !

 

  • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт или Спиди.

Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

 

  • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път
Севдалина Паскова на 11/09/2020
1 оценки
Благодаря за отношението, за уникалното преживяване и невероятната обстановка. Страхотни сте !

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: