Кулинарен по курс по избор: Мастършеф у дома

Кулинарен по курс по избор: Мастършеф у дома - 195.00 | Makaroon.bg

*Електронен сертификат - изпратен по имейл, готов за принтиране

 

*Сертификат в подаръчен плик - доставка (не е вкл. в цената) с куриер на посочен адрес

 

*Оформи за подарък - оставете послание на сертификата

Марка: Гурме ЕООД
Модел: Menu003
Наличност: Наличен
195.00BGN

* Изберете опаковка:

Оформи за подарък
Сертификатът да е подарък за:

Остави послание тук:

Бр: Купи

Кулинарен по курс по избор: Мастършеф у дома от Makaroon.bg

Една част от хората умеят да готвят, но искат да подобрят уменията си в кухнята. Други хора са още новобранци в това си начинание и се стараят по всякакъв начин да извлекат най-доброто от тайните в кухнята.

Ако и Вие желаете да подобрите уменията си или сте начинаещ, жаден за нови знания и да прекарате време в интересна компания, сега е моментът да се впуснете в кулинарно приключение.

На Ваше разположение са кулинарни уроци свързани с тайните на професионалистите. Ще усвоите непознати кулинарни умения, ще приготвите нови, оригинални рецепти и накрая ще дегустирате приготвените ястия :

На Ваше разположение са следните курсове :

 

Домашно сирене

 

Лектор: шеф Ивелина Иванова

Дата на провеждане: 13.10 (18.00-21.00ч) и 14.10 (18.00-21.00ч)

  • Ако си мислите, че в града е невъзможно да си направите сирене вкъщи, заповядайте две вечери да направим няколко български и италиански класики от мляко. Ще споделим с вас всички тайни и технологии за приготвяне на сирене и кашкавал, както ще направим и сирене от кашу с естествена ферментация с домашно приготвена закваска от кълнове от лимец.

 

  • Прясно сирене
  • Биволска моцарела
  • Пресен кашкавал
  • Рикота
  • Маскарпоне
  • Веган сирене от кашу/с ферментация/
  • Биволско кисело мляко
  • "Бял мъж“ от прясно сирене

 

Френска кухня и вино

Лектор: шеф Ивелина Иванова и Емил Коралов

Дата на провеждане: 24.10 (10.00-16.00ч)

Ако обичате финеса на френските ястия и искате да се насладите на вечните класики като суфле, мус, coque au vin, Gateau moelleux, заповядайте заедно да сготвим тези невероятни ястия от френската кухня. Тях ще опитаме в компанията на най-добрите вина от Бургундия и Елзас на българския пазар.

  • Суфле със скариди и ванилия
  • Gateau moelleux
  • Петел във вино
  • Писаладиер
  • Бургундска салата
  • Патешки гърди с ябълков мус

 

Телешко месо

Лектор: шеф Ивелина Иванова

Дата на провеждане: 31.10 (10.00-16.00ч)

Ако искате да се запознаете със свойствата на месото, начините за неговата обработка и как да го направите по-сочно и крехко, заповядайте на този курс. Тайните на телешкото месо са много – произходът, времето и температурата са решаващи.

  • 6 класически ястия от световната кухня с телешко месо:
  • Пепър стек Wagyu и Black Angus
  • Бьоф строганов
  • Кордон бльо
  • Телешко по бургундски
  • Телешко филе с марсала
  • Гулаш по сегедински

В края на курса ястията ще бъдат опитани с чаша подходящо класно вино.

 

Чийзкейк и брауни

Лектор: шеф Ивелина Иванова

Дата на провеждане: 31.10 (10.00-16.00ч)

Пухкавият чийзкейк и сочното брауни са едни от най-желаните и вкусни десерти. Ако искате да научите безчет тънкости за тяхното успешно приготвяне и да получите още много вкусни идеи, заповядайте на курса заедно да направим 3 вида печен чийзкейк, 2 вида без печене и 2 вида брауни.

На курса е осигурен лек обяд с чаша хубаво вино.

 
  • Чийзкейк Ню Йорк с шоколадово-ментова заливка
  • Пухкав японски чийзкейк
  • Шоколадов чийзкейк с карамел
  • Ягодов чийзкейк с лайм
  • Пухкав боровинков чийзкейк с кисело мляко
  • Брауни с три вида шоколад и макадамия
  • Брауни с фъстъчен крем

 

Зимно българско меню за гости

Лектор: шеф Ивелина Иванова

Дата на провеждане: 12.12 (10.00-18.00ч)

Ако се чудите как да се представите пред гостите дошли от чужбина или пък обичате родните вкусове и аромати и търсите разнообразие, заповядайте заедно да направим едно истинско българско зимно празнично меню. На него заедно ще приготвим и опитаме в компанията на избрани български вина.

 

Празнични рецепти със свинско и пуешко

Лектор: шеф Ивелина Иванова

Дата на провеждане: 19.12 (10.00-16.00ч)

По стара българска традиция свинското месо е задължителен участник на всички празнични трапези, но най-вече на Новогодишната, а печената пуйка е традиционна за Америка и Европа и все по-често се появява и при нас.

Ако искате още идеи за невероятно вкусни и красиви ястия със свинско, да научите тайните на сочната печена пуйка и на най-вкусните гарнитури заповядайте на курса Празнични ястия със свинско и пуешко месо.

  • Свинска плешка, маринована в червено вино с билки и подправки, печена с круши и червени боровинки със сос от тъмен шоколад
  • Пълнени свински котлети с карамелизиран лук и пармиджано
  • Свинско бонфиле с мус от картофи и трюфели
  • Пълнено пуешко филе с песто, моцарела и бекон
  • Сочна пълнена Коледна пуйка
  • Гарнитура с кестени,  праз, сушени домати и салвия
  • Гарнитура – „елхички“ от картофи на грил, цвекло и овче сирене
  • Гарнитура от черен ориз с печена тиква, нар, мента и тахан
Локация
Регион Западна България

Услугата включва :

  • Кулинарне урок по избор за един човек
  • Всички необходими продукти за готварския курс
  • Квалифициран преподавател/ учител 

Допълнителна информация :

  • Приготвената храна ще бъде консумирана от участниците след края на курса
  • Необходима е предварителна резервация и избор на готварски курс
  • Кулинарните уроци се организират на определени дати и резервацията зависи от натовареността на групата
  • Сертификатът е валиден 6 месеца от датата на закупуване

За всички останали въпроси, моля запознайте се със секцията с Често задавани въпроси , Общите условия на Makaroon.bg 

Или се свържете с нас на телефон: +359 899 940 820

Адрес: София, ул. Лъчезар Станчев 5

Работно време: Кулинарните курсове се организизат след работно време или през уикенда.

 

Две възможности за опаковка и доставка :

 

  • Електронен сертификат - изпратен по имейл, веднага след получаване на плащане.

Идеален вариант за подарък в последния момент !

 

  • Сертификат в подаръчен плик - изпратен до посечен адрес или офис на Еконт или Спиди.

Завършен и оригинален подарък, доставен на следващия работен ден !

 

  • Начини на плащане: с дебитна/ кредитна карта, чрез Easypay, чрез Epay, по банков път
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: